Skip to main content
Megoldások
Termékek
Iparágak
Források
Megoldások
Termékek
Iparágak
Források
A Google Drive, Dokumentumok, Táblázatok, Diák, Chat és Meet termékek logói
Munkájához díjmentesen használhatja a Táblázatokat, a Dokumentumokat és a Diákat

Google-fiók munkához

Regisztráljon mostani munkahelyi e-mail-címével, és csapatával együtt már ma el is kezdheti használni az ismerős és kedvelt eszközöket. Együttműködhetnek a Dokumentumok a Táblázatok és a Diák segítségével többszázféle fájlformátumon – köztük a Microsoft Office-fájlokon – működhet együtt velük, és 15 GB Drive-tárhely áll rendelkezésére.

Sem Önnek, sem a meghívott csapattagoknak nem kell fizetniük.

Munkahelyi e-mail-cím hozzáadása

0 USD/hó

Nincs próbaidőszak

Nem szükséges hozzá bankkártya

Egy napelemellenőr együttműködve dolgozik egy „Felügyeleti nyomkövető” című Google-táblázaton.

Együttműködhet munkatársaival valós időben, könnyen használható eszközökkel

A felhőre épülő együttműködési eszközök, amelyek lendületet adnak a csapatmunkának

A Google Dokumentumok, Táblázatok és Diák segít a csapatoknak, hogy egyetlen hiteles forráson dolgozzanak együtt, a fájlok teljes verzióelőzményeivel.

Megjegyzés hozzáfűzése egy közösen szerkesztett Google Workspace-dokumentumhoz

Kövesse figyelemmel a feladatokat projektkövetéssel

Állítson be projektkövetőket a Google Táblázatokban, valós időben nyomon követheti, hogyan haladnak a közös feladatokkal és a közös célok elérése felé.

Google-táblázat „Pénzügyi jelentés” címmel egy laptop és egy mobil képernyőjén.

A Gemini for Workspace hozzáadásával még több funkció áll rendelkezésére

Az AI-alapú asszisztense közvetlenül a Dokumentumokba, a Táblázatokba és a Diákba van integrálva: képeket alkot, finomítja az írásait és még sok másra is képes. A díjszabás csomagonként eltérő.

Munkatársak a Gemini segítségével együttműködve dolgoznak egy értékesítési ajánlaton

Szétválaszthatja munkahelyi és a személyes adatait

Különítse el személyes fájljait és adatait a munkájától. A munkahelyi fiók hozzáadása lehetővé teszi, hogy a munkahelyi e-mail-címét használhassa a munkafájlokhoz és az együttműködéshez. A felhasználónként 15 GB-os Google Drive-tárhelyen több száz vagy akár több ezer munkafájlt is tárolhat.

Google Workspace – dokumentum keresése a Drive-on
Megjegyzés hozzáfűzése egy közösen szerkesztett Google Workspace-dokumentumhoz

Még hasznosabbá teheti az ismerős és kedvelt alkalmazásokat úgy, hogy sem Önnek, sem a csapata tagjainak nem kell fizetnie értük

A Google Workspace a következőket tartalmazza:

Bárhonnan együttműködhet csapatával, bármilyen eszközről

Google Workspace – hatékony csapatmunka a Dokumentumok és a Meet felhasználói felületén

Minden eszköz, amire csak szüksége lehet, a keze ügyében

Dolgozzon a csapata akár táblázatokban, csevegésben vagy videohívásokban, akár a fentiek mindegyikét használva, mindig információvesztés nélkül folyhat a munka a különböző alkalmazásokban, valós időben.

Google Workspace – hatékony csapatmunka a Dokumentumok és a Meet felhasználói felületén

Működik a meglévő eszközökkel

Több mint százféle fájlt tárolhat (a Microsoft Office-dokumentumokat és a PDF-eket is beleértve), de meg is oszthatja a fájlokat, és másokkal együtt dolgozhat rajtuk.

A Google Workspace képes a fájlcserére a Microsoft Office 365-tel

Egyszerűen kezelheti a csapatot és az együttműködőket

Az egyszerű és könnyen használható irányítópulton gond nélkül adhat hozzá és távolíthat el csapattagokat

Google Workspace – hozzáférés-kezelés a dinamikus csapatokban

Biztonságban és titkosan tárolhatja a tartalmakat

Tartalmait folyamatosan a világ egyik legfejlettebb biztonsági infrastruktúrája védi

Google Workspace – biztonsági üzenet figyelmezteti a felhasználókat, hogy legyenek óvatosak, mert máshol jelentkezett egy probléma

Választ kaphat a kérdéseire

 • A Google Workspace Essentials Starter kiadást úgy alakítottuk ki, hogy mindenki a meglévő munkahelyi e-mail-címével használhassa, és így működhessen együtt csapattagjaival. A csomagban díjmentesen hozzájut számos nagyvállalati színvonalú szolgáltatáshoz is, mint amilyen a Drive-hoz és Meethez készült Microsoft Outlook beépülő modul, és a csapat kezelésére szolgáló funkciók is rendelkezésére állnak, például hozzáadhat és eltávolíthat felhasználókat az együttműködés és a fájlmegosztás megkönnyítésére.

 • Igen. Ha feltölti a Microsoft Office-fájlokat a Google Drive-ra, közvetlenül szerkesztheti őket a Google Dokumentumokban, Táblázatokban és Diákban, valamint megjegyzéseket fűzhet hozzájuk, és másokkal egyszerre is dolgozhat rajtuk. A rendszer automatikusan az eredeti Microsoft Office-formátumban ment minden változtatást. Itt részletesebb tájékoztatást talál,itt pedig megnézhet erről egy videót.

 • A Google Workspace Essentials Starter díjmentesen vehető igénybe, nincs próbaidőszaka, és időkorlát sem vonatkozik rá. Mindenkinek 15 GB biztonságos Google Drive-tárhely áll rendelkezésére. Ezen fájlok százai vagy akár ezrei is elférnek. Ha további tárhelyre vagy funkciókra van szüksége, például hosszabb csoportos (3 vagy több fős) videomegbeszélésekre, magasabb szintű biztonsági óvintézkedésekre vagy nonstop támogatásra, átválthat a Google Workspace Enterprise Essentials kiadásra.

 • A Google Workspace Essentials Starter munkára készült. Egyszemélyes és nagy – akár az egész szervezetet is átfogó – csoportos projektek kezelésére is kitűnő. A meglévő e-mail címét használhatja arra, hogy biztonságosan férjen hozzá a fájlokhoz, és gondoskodhasson az üzletmenet folytonosságáról. A munkahelyi és a személyes fiók elkülönítése a teendők rendszerezését is megkönnyíti.

  Ha változnak a szükségletei, a Google Workspace Essentials Starter is képes alkalmazkodni hozzájuk. Bármikor díjmentesen vehet fel új tagokat, de el is távolíthatja a régieket.

 • Legfeljebb 25-en regisztrálhatnak egy csapatfiókon belül, de a cég több csapatfiókot is létrehozhat ugyanannak a vállalati domainnek a használatára.

  • Google Drive: A fájlok tárolása, elérése és megosztása egyetlen biztonságos helyen.

  • Google Dokumentumok: Szövegszerkesztés csapatoknak.

  • Google Táblázatok: Az együttműködést segítő, okos, biztonságos táblázatok a gyorsaságra törekvő szervezeteknek.

  • Google Diák: Közösen elkészíthető gyönyörű prezentációk.

  • Google Meet: Biztonságos videomegbeszélések csapatoknak és vállalkozásoknak

  • Google Chat: Egyszerűbb személyes üzenetküldés és csoportmunka.

  • Google Naptár: Integrált online naptár a csapatok igényeire szabva.

  • Google Űrlapok: Egyszerűen elkészíthető felmérések és űrlapok csapatoknak.

  • Google Webhelyek: Imponáló csapatwebhelyek elkészítése erőfeszítés nélkül.

  • Google Keep: A dolgok rendszerezése. Az ötletek és a tennivalók egyszerű rögzítése.

 • A Google Workspace fizetős kiadásai – a Business Starter, a Business Standard, a Business Plus és az Enterprise – lehetőséget kínálnak a céges e-mailek személyre szabott kezelésére, nagyobb tárhelyet biztosítanak felhasználónként, magasabb szintű videokonferencia-funkciókat nyújtanak, nagyvállalati szintű felügyeletet tesznek lehetővé stb. Ha egyéni e-mail-címre van szüksége, akkor érdemes elgondolkodni egy Google Workspace-előfizetésen, a legolcsóbb mindössze havi 5,75 € EUR felhasználónként.

  Ha nincs szüksége egyéni e-mail-címre, de többet szeretne használni a fenti funkciók közül, akkor a Google Workspace Enterprise Essentials kiadásra való váltás lehet célszerű.

 • Az Essentials Starter kiadásra való regisztrációhoz mindössze a munkahelyi e-mail-címére van szükség. Kattintson a fenti regisztrációs gombra a kezdéshez.

 • Nem, hacsak az adminisztrátor nem igazolja a vállalat domainjének tulajdonjogát a Google-szolgáltatások megvásárlásával, akkor nem tud felügyeleti műveleteket végezni az Ön fiókjára vonatkozóan. Amennyiben ez történne, minden esetben értesítést küldünk.

 • Ha a következő üzenet jelenik meg, amikor megpróbál regisztrálni az Essentials Starter kiadásra, akkor a munkahelyi domainjét már ellenőrizték, és az adminisztrátorára van szükség ahhoz, hogy regisztrálhasson bármelyik Workspace-csomagra.

  „Nem tudja igazolni a domain tulajdonjogát, mert a domainen más csapatok használják a Google-szolgáltatásokat.”

  A lehetséges megoldásokhoz és a javasolt következő lépésekhez olvassa el ezt a súgócikket.

 • A Google Drive, Dokumentumok, Táblázatok, Diák, Chat és Meet termékek logói

  Mutassa meg a világnak, hogyan kell csinálni!

  A meglévő e-mail-címével használható dedikált fiókkal készíthet tartalmakat és működhet együtt a csapatával – és ez semmibe sem kerül sem Önnek, sem a csapat tagjainak

  Fiók létrehozása

  0 USD/hó

  Nincs próbaidőszak

  Nem szükséges hozzá bankkártya