Google Workspace Essentials

Styrk teamarbeidet med et nøye sammensatt utvalg av kjente og kjære samarbeids- og kommunikasjonsverktøy som allerede brukes av milliarder av mennesker.

Moderne samarbeidsverktøy som løfer teamarbeidet til et nytt nivå

Google Workspace Essentials omfatter Dokumenter, Regneark og Presentasjoner. For team som må samarbeide selv når de er spredt over forskjellige kontorer og tidssoner, er det enkelt å skape nye ting og jobbe sammen.

Moderne samarbeidsverktøy som løfter teamarbeidet til et nytt nivå

Sikre videokonferanser for bedrifter

Med sømløse og pålitelige videokonferanser i Google Meet er det enkelt for teamet ditt å holde kontakten. Dere kan ha opptil 150 deltakere per samtale. Det er også mulig å ta opp videomøter og lagre dem i Google Disk, slik at andre kan se dem senere.

Sikre videokonferanser for bedrifter

Enkel og sikker tilgang til alt innholdet deres

Med Google Disk kan du lagre, dele og få tilgang til innholdet ditt på en hvilken som helst enhet. Team kan bruke delte disker der filene tilhører teamet og ikke enkeltpersoner, slik at dere alltid har tilgang til de riktige filene.

Enkel og sikker tilgang til alt innholdet ditt

Enkel og effektiv meldingstjeneste for team

Med Google Chat kan teamene kommunisere enkelt og effektivt via alle typer enheter i direktemeldinger, gruppesamtaler og annet. Kommuniser trygt med kolleger, og ta samarbeidet til nye høyder med deling av chat, filer og gjøremål.

Enkel og effektiv meldingstjeneste for team

Kom i gang i dag med en gratis prøveperiode

Google Workspace-kunder kan ha tilgang til tilleggsfunksjoner i en begrenset kampanjeperiode.
* Kalender er slått av som standard og må slås på av kunden.

Andre funksjoner
check_circle

Fungerer med Microsoft Office

Unngå versjonskonflikter ved å se om noen andre i teamet redigerer en Office-fil, og bli varslet når det er din tur til å redigere filen. Planlegg og bli med på møter direkte fra Outlook-kalenderen med Meet-tillegget for Outlook.

video_call

Enkelt å ta opp møter

Ha møter med opptil 150 deltakere og spill inn og lagre møteopptaket på Disk, slik at det enkelt kan deles med dem som ikke kunne delta.

backup

Disk for datamaskiner

Synkroniser Disk-filene direkte fra nettskyen med Mac eller PC, slik at du frigjør diskplass og nettverksbåndbredde. Endringer som du eller andre personer med redigeringstilgang gjør, blir automatisk oppdatert og synkronisert, slik at du alltid har den nyeste versjonen.

computer

Jobb på alle typer enheter, uansett hvor du er

Google Workspace Essentials-appene er tilgjengelige på alle større plattformer, slik at du kan jobbe sømløst via nettlesere, mobilenheter, nettbrett og datamaskiner.

wifi_off

Tilgang uten nett

Hvis du ikke har internettilgang, er det ikke noe problem – du kan fremdeles opprette, se på og redigere filer i Dokumenter, Regneark og Presentasjoner. Endringer du gjør mens du er frakoblet, synkroniseres automatisk så snart du kobles til nettet.

format_list_numbered

Tilpassede undersøkelser og skjemaer for teamet

Opprett undersøkelser og skjemaer på en enkel måte for å få verdifull innsikt fra teamet ditt, og analyser dataene umiddelbart i Google Regneark.

Filtrér etter kategori

Vanlige spørsmål om Google Workspace Essentials

 • Hva er forskjellen mellom eksisterende Google Workspace-tilbud og Google Workspace Essentials?

  Google Workspace Essentials er laget for team og organisasjoner som har en eksisterende e-post- og kalenderløsning. Essentials er utviklet for å fungere som en integrert del av de eksisterende verktøyene dine, samtidig som du får tilgang til Google Meet for videosamtaler for bedrifter, Google Disk for sikker lagring i nettskyen og Google Dokumenter, Regneark og Presentasjoner for innholdsskaping og samarbeid. Og alt du trenger for å komme i gang, er bedrifts-e-postadressen din.
  Hvis du trenger Gmail, Kalender eller egendefinert e-postadresse for bedriften din, er Google Workspace det rette alternativet for deg.

 • Trenger jeg Google Workspace Essentials hvis jeg allerede bruker Google Workspace?

  Nei – Google Workspace Essentials er laget for team og organisasjoner som for øyeblikket ikke er Google Workspace-kunder. Hvis du er en eksisterende G Suite Basic- eller Business-kunde og er interessert i avanserte Meet-funksjoner, ekstra Disk-lagring eller sikkerhetstjenester for bedrifter (for eksempel forebygging av datatap), kan du oppgradere til Google Workspace Enterprise.

 • Bedriften min bruker Office 365 for øyeblikket. Kan jeg bruke Google Workspace Essentials?

  Absolutt! Google Workspace Essentials er faktisk laget for å integreres med og komplettere de eksisterende løsningene dine, inkludert Microsoft Office. Google Disk støtter mer enn 100 filtyper, inkludert Word, PowerPoint og Excel. Og med Google Meet-tillegget for Outlook kan du opprette eller bli med i møter rett fra kalenderen.

 • Må jeg legge inn en gyldig betalingsmåte for å komme i gang med Google Workspace Essentials?

  En gyldig betalingsmåte, for eksempel kredittkort, kreves for å komme i gang med Google Workspace Essentials. Hvis du bestemmer deg for at du ikke vil bruke Google Workspace Essentials lenger, kan du si opp abonnementet når som helst.

Trenger du en egendefinert e-postadresse?

Google Workspace

Google Workspace

En integrert programserie fra Google med sikre, skybaserte apper for samarbeid og produktivitet.

Den omfatter Gmail, Kalender, Meet, Disk, Dokumenter med mer.

Start gratis prøveperiode Finn ut mer

Google Workspace for Education

En programserie med sikre gratisverktøy som er utviklet for å gi lærere og elever nye muligheter mens de lærer og skaper nye ting sammen.

Den inkluderer Classroom, Meet, Gmail, Dokumenter, Disk med mer.

Finn ut mer