Skip to main content
Ratkaisut
Tuotteet
Toimialat
Materiaalit
Ratkaisut
Tuotteet
Toimialat
Materiaalit
Google Drive-, Docs-, Sheets-, Slides-, Chat- ja Meet-tuotelogot.
Käytä Sheetsiä, Docsia ja Slidesia töissä – maksutta

Google-tili työkäyttöön

Rekisteröidy nykyisellä työsähköpostiosoitteellasi ja hyödynnä tuttuja työkaluja tiimisi kanssa jo tänään. Tee yhteistyötä Google Docs-, Sheets- ja Slides-sisällön parissa. Saat 15 Gt Drive-tallennustilaa, joka tukee satoja tiedostomuotoja, esimerkiksi Microsoft Office ‑tiedostoja.

Palvelu on maksuton sinulle ja kutsumillesi tiimiläisille.

Lisää työsähköposti

Maksuton

Ei kokeilujaksoa

Credit-korttia ei tarvita

Aurinkopaneelien tarkastaja yhteiskäyttämässä Google Sheets ‑taulukkoa, jonka nimi on "Inspection Tracker" (Tarkastusseuranta).

Tee yhteistyötä kollegojen kanssa reaaliajassa helppokäyttöisillä työkaluilla

Pilvipohjaiset yhteiskäyttötyökalut tiimityöskentelyn tehostamiseen

Google Docsin, Sheetsin ja Slidesin avulla tiimit voivat tehdä yhteistyötä saman sisällön parissa ja nähdä koko versiohistorian.

Kommentointi Google Workspacen yhteiskäyttödokumentissa

Pysy tehtävien tasalla projektinseurannan avulla

Google Sheetsin projektinseurannan avulla voit helposti määrittää yhteisiä tavoitteita ja tehtäviä sekä seurata niiden edistymistä – yhdessä ja reaaliajassa.

"Finance Report" (Talousraportti) ‑niminen Google Sheets ‑taulukko kannettavan tietokoneen ja mobiililaitteen näytöllä.

Entistäkin enemmän ominaisuuksia Gemini for Workspacella

Docsiin, Sheetsiin ja Slidesiin integroitu tekoälyavustaja auttaa luomaan kuvia, muokkaamaan tekstejä ja paljon muuta. Hinta vaihtelee paketin mukaan.

Kollegat kirjoittavat yhdessä myyntipuhetta Geminin avulla

Pidä työhön liittyvä ja henkilökohtainen data erillään

Pidä henkilökohtaiset tiedostot ja henkilökohtainen data erillään työasioista. Lisäämällä työtilin voit käyttää työsähköpostia työhön liittyvien tiedostojen käsittelyyn ja yhteistyöhön. 15 Gt:n käyttäjäkohtaiseen Google Drive ‑tallennustilaan mahtuu jopa tuhansia työtiedostoja.

Google Workspace Drive etsii dokumenttia
Kommentointi Google Workspacen yhteiskäyttödokumentissa

Hyödynnä tuttuja sovelluksia paremmin – saat ne maksutta sinulle tai tiimillesi

Tee yhteistyötä tiimisi kanssa paikasta ja laitteesta riippumatta

Google Workspace Docs ja Meet-käyttöliittymä tehostavat tiimin työskentelyä

Kaikki tarvittavat työkalut kätevästi käsillä

Käyttääpä tiimisi laskentataulukoita, chatia, videopuheluita tai kaikkia näitä, työskentely sujuu mutkattomasti ja reaaliaikaisesti eri sovelluksissa ja kaikki tieto pysyy tallessa.

Google Workspace Docs ja Meet-käyttöliittymä tehostavat tiimin työskentelyä

Toimii nykyisten työkalujen kanssa

Tallenna ja jaa tiedostoja, jotka voivat olla yli sataa eri tiedostotyyppiä (esim. Microsoft Office ‑dokumentteja tai PDF-tiedostoja), ja muokkaa niitä yhdessä muiden kanssa tiedostomuotoa muuttamatta.

Google Workspace integroituu Microsoft Office 365:n kanssa tiedostojen siirron aikana

Hallinnoi tiimiäsi ja yhteiskäyttäjiä helposti

Lisää ja poista tiimin jäseniä vaivattomasti helppokäyttöisen hallintapaneelin kautta

Google Workspacen pääsynhallinta dynaamisille tiimeille

Pidä sisällöt turvassa ja yksityisinä

Sisältösi suojataan yhdellä maailman parhaista tietoturvainfrastruktuureista

Google Workspacen tietoturvaviesti kehottaa käyttäjiä olemaan varovaisia muualla havaitun ongelman vuoksi

Vastauksia kysymyksiin

 • Google Workspace Essentials Starter on suunniteltu siten, että ihmiset voivat käyttää sitä nykyisillä työsähköpostiosoitteillaan ja tehdä yhteistyötä tiiminsä kanssa. Saat käyttöösi useita yritystason lisäpalveluita maksutta. Näitä ovat esimerkiksi Microsoft Outlookin liitännäinen Drivelle ja Meetille sekä tiiminhallintaominaisuudet, kuten käyttäjien lisääminen ja poistaminen helpompaa yhteistyötä ja tiedostojen jakamista varten.

 • Kyllä. Kun lataat Microsoft Office ‑tiedostoja Google Driveen, voit muokata, kommentoida ja yhteiskäyttää niitä suoraan Google Docsin, Sheetsin ja Slidesin avulla. Kaikki muutokset tallennetaan automaattisesti alkuperäisessä Microsoft Office ‑muodossa. Lue lisää tai katso video, niin saat tarkempia tietoja.

 • Google Workspace Essentials Starter on maksuton eikä sisällä kokeilujaksoa tai aikarajoitusta. Kukin käyttäjä saa 15 Gt suojattua Google Drive ‑tallennustilaa, johon mahtuu satoja tai jopa tuhansia tiedostoja. Jos tarvitset enemmän tallennustilaa tai muita ominaisuuksia, kuten pitempiä ryhmävideokokouksia kolmelle tai useammalle henkilölle, lisäsuojausominaisuuksia tai ympärivuorokautista tukea, voit päivittää Google Workspace Enterprise Essentialsiin.

 • Google Workspace Essentials Starter on suunniteltu työkäyttöön. Se sopii hyvin sekä yhden hengen projekteihin että suuriin ryhmäprojekteihin, jotka voivat olla vaikka koko organisaation laajuisia. Pääset tiedostoihin ja voit hoitaa päivittäisiä asioita turvallisesti käyttämällä nykyistä työsähköpostiosoitettasi. Näin työkäyttöön tarkoitettu ja henkilökohtainen Google-tilisi pysyvät erillään, mikä auttaa pitämään asiat järjestyksessä.

  Kun tarpeesi muuttuvat, Google Workspace Essentials Starter muuttuu niiden mukana. Voit lisätä tai poistaa jäseniä tarpeen mukaan maksutta.

 • Yhdellä tiimitilillä voi olla enintään 100 käyttäjää, mutta yrityksesi voi ottaa käyttöön useita tiimitilejä samassa yrityksen verkkotunnuksessa.

  • Google Drive: Säilytä, käytä ja jaa tiedostoja turvallisesti yhdessä paikassa.

  • Google Docs: Tekstinkäsittely tiimeille.

  • Google Sheets: Yhteiskäyttöön soveltuvat, älykkäät ja turvalliset laskentataulukot nopealiikkeisille organisaatioille.

  • Google Slides: Yhdessä luotuja kauniita esityksiä.

  • Google Meet: Turvalliset videokokoukset tiimeille ja yrityksille.

  • Google Chat: Helpot kahdenkeskiset viestit ja ryhmätyöskentely.

  • Google Kalenteri: Tiimeille suunnitellut integroidut verkkokalenterit.

  • Google Forms: Helposti luotavat kyselyt ja lomakkeet tiimeille.

  • Google Sites: Luo vaikuttavia tiimisivustoja vaivattomasti.

  • Google Keep: Pidä asiat järjestyksessä. Tallenna ideat ja muistilistat vaivattomasti.

 • Google Workspace Essentialsin maksulliset versiot, kuten Enterprise Essentials ja Enterprise Essentials Plus, sisältävät esimerkiksi enemmän tallennustilaa käyttäjää kohden, monipuoliset videokokousominaisuudet ja suuryritystason järjestelmänvalvonnan. 

  Jos tarvitset sähköpostin omalla verkkotunnuksella, tutustu Business Starter-, Business Standard-, Business Plus- ja Enterprise-versioihin. Hinnat alkaen 5,75 € EUR/käyttäjä/kk. Nämä versiot sisältävät yllä mainitun lisäksi oman yrityssähköpostin hallinnan.

 • Tarvitset Essentials Starteriin rekisteröitymiseen vain työsähköpostiosoitteen. Aloita klikkaamalla yllä olevaa rekisteröitymispainiketta.

 • Ei. IT-järjestelmänvalvojalla ei ole järjestelmänvalvojan oikeuksia tiliisi kuin siinä tapauksessa, että järjestelmänvalvoja vahvistaa yrityksen verkkotunnuksen omistajuuden ostamalla Googlen palveluja. Saat ilmoituksen, jos näin tapahtuu.

 • Jos näet seuraavan viestin, kun yrität rekisteröityä Essentials Starteriin, työsähköpostiosoitteesi verkkotunnus on jo vahvistettu. Ota yhteyttä IT-järjestelmänvalvojaan Workspace-paketin tilaamista varten.

  "Et voi vahvistaa verkkotunnuksen omistajuutta, koska toiset tiimit käyttävät Googlen palveluja kyseisessä verkkotunnuksessa."

  Tämä ohjekeskusartikkeli sisältää mahdolliset ratkaisut ja seuraavat vaiheet.

 • Google Drive-, Docs-, Sheets-, Slides-, Chat- ja Meet-tuotelogot.

  Näytä muille, miten asiat hoituvat.

  Luo sisältöä ja tee yhteistyötä tiimisi kanssa käyttämällä tiliä, joka toimii nykyisellä työsähköpostiosoitteellasi – maksutta sinulle ja tiimiläisillesi.

  Luo tili

  Maksuton

  Ei kokeilujaksoa

  Credit-korttia ei tarvita