Poczta e-mail na miarę Twojej firmy

Wypróbuj bezpłatnie przez 14 dni (potem 27 zł za użytkownika miesięcznie*)

Firma The Apparel Agency, klient Google Workspace
alternate_email

E-mail @twojafirma

Stwórz profesjonalny wizerunek swojej nowej firmy, między innymi dzięki adresowi e-mail w firmowej domenie. Utwórz spersonalizowane adresy e-mail dla członków swojego zespołu, np. marek@firma.

enterprise

Więcej niż tylko poczta e-mail

Cena 27 zł za W ramach konta użytkownika miesięcznie otrzymujesz także 30 GB miejsca na dane w chmurze, możliwość udostępniania plików, wideokonferencje, całodobową pomoc i wiele innych opcji. W razie potrzeby możesz łatwo przejść na wersję z nieograniczonym miejscem na dane.

verified_user

Bezpieczeństwo i ochrona

Niezawodne serwery Google gwarantują dostępność poczty e-mail przez 99,9% czasu. Najlepsze w branży zabezpieczenia, ochrona przed spamem i automatyczne kopie zapasowe pomagają chronić Twoje dane biznesowe.

3 kroki do firmowego konta e-mail

1

Rejestracja w Google Workspace

Podczas rejestracji określ domenę, jaką ma mieć firmowe konto e-mail. Jeśli nie masz jeszcze domeny, możesz kupić ją od Google za dodatkową opłatą.

2

Skonfiguruj konto

Podczas rejestracji pojawi się prośba o zweryfikowanie domeny. Potem możesz dostosować swoje konto, importując logo firmy, tworząc aliasy takie jak sprzedaz@twojafirma oraz konfigurowanie dodatkowych użytkowników, którzy potrzebują adresu e-mail, także nie są płatne.

3

Wysyłaj e-maile i korzystaj z innych funkcji

Przez 14 dni korzystaj bezpłatnie z Google Workspace, aby wysyłać e-maile, prowadzić wideokonferencje w jakości HD, tworzyć dokumenty i udostępniać pliki w chmurze. W dowolnym momencie możesz skonfigurować rozliczenia, aby płynnie przejść na korzystanie z Google Workspace po zakończeniu okresu próbnego.

Rozpocznij

Skontaktuj się z nami, jeśli masz pytania lub potrzebujesz pomocy.


* Dotyczy tylko nowych klientów Google Workspace. Cena promocyjna obowiązuje tylko przez 12 miesięcy i może z niej skorzystać pierwszych 20 dodanych użytkowników. Po upływie 12 miesięcy wszystkich użytkowników będzie obowiązywać standardowa cena. Subskrypcję można w dowolnym momencie anulować.