Skip to main content
Oplossingen
Producten
Branches
Bronnen
Oplossingen
Producten
Branches
Bronnen
Lifestyle image of woman using tablet The Apparel Agency, Google Workspace -klant
Lifestyle image of woman using tablet The Apparel Agency, Google Workspace -klant

E-mail voor uw bedrijf.

Start een kosteloze proefperiode van 14 dagen, betaal daarna 5,75 € per gebruiker per maand*

Nu starten
alternate_email

E-mailadressen met '@uwbedrijf'

Laat zien wie u bent en wat u doet. Maak daarbij een professionele indruk met aangepaste e-mailadressen voor uw eigen bedrijfsdomein. Maak persoonlijke e-mailadressen voor uw team, zoals joep@uwbedrijf.

business_center

Meer dan alleen e-mail

5,75 € per gebruiker per maand omvat ook 30 GB aan cloudopslag, mogelijkheden voor het delen van bestanden, videovergaderingen, 24/7 support en meer. En wilt u onbeperkte opslag? Dan is een upgrade zo geregeld.

Een gebruiker wordt gedefinieerd als één gepersonaliseerd e-mailadres (u@uwbedrijf). E-mailaliassen voor groepen zoals verkoop@uwbedrijf en support@uwbedrijf zijn inbegrepen zonder extra kosten en tellen niet mee als gebruikers.

verified_user

Veilig en vertrouwd

De ultrabetrouwbare servers van Google bieden een beschikbaarheidsgarantie van 99,9% voor uw e-mail. Uw bedrijfsgegevens worden beschermd met toonaangevende beveiligingsmaatregelen, spambescherming en automatische back-ups.

Ga aan de slag met zakelijke e-mail door slechts 3 stappen uit te voeren.

Aanmelden voor Google Workspace

Tijdens de aanmelding geeft u het domein op dat u wilt gebruiken voor uw zakelijke e-mail. Als u nog niet de eigenaar bent van het domein, kunt u het tegen een extra vergoeding kopen bij Google.

Een domein is het gedeelte van een e-mailadres na het @-teken.

Uw account instellen

Tijdens het instellen wordt u gevraagd uw domeineigendom te bevestigen. Personaliseer uw account door uw bedrijfslogo te updaten, e-mailaliassen zoals verkoop@uwbedrijf, en het instellen van extra gebruikers die een e-mailadres nodig hebben.

De Google Workspace-instelwizard geeft u een unieke verificatiecode die u moet toevoegen in de domeininstellingen bij uw domeinhost om te bevestigen dat u de eigenaar bent van uw domein. Zo kan niemand anders zonder uw toestemming uw domein gebruiken voor Google Workspace.

E-mailaliassen zijn groepsmailadressen, zoals verkoop@uwbedrijf, support@uwbedrijf en info@uwbedrijf. E-mailaliassen zijn inbegrepen zonder extra kosten en tellen niet mee als gebruikers.

E-mails sturen en meer

Gebruik Google Workspace 14 dagen kosteloos om e-mails te sturen, videovergaderingen te voeren in HD, documenten te maken en bestanden te delen in de cloud. U kunt de facturering op elk moment instellen om Google Workspace te blijven gebruiken nadat de proefperiode voorbij is.

Nu starten

U kunt contact met ons opnemen als u vragen heeft of als u ergens hulp bij nodig heeft.