Skip to main content
Løsninger
Produkter
Bransjer
Ressurser
Løsninger
Produkter
Bransjer
Ressurser
Lifestyle image of woman using tablet The Apparel Agency, Google Workspace -kunde
Lifestyle image of woman using tablet The Apparel Agency, Google Workspace -kunde

Få e-post som er tilpasset bedriften din.

Start en kostnadsfri prøveperiode på 14 dager – deretter blir du belastet 5,75 € per bruker per måned*

Start gratis prøveperiode
alternate_email

E-postadresser av typen @bedriftendin

Vis frem bedriften din og gi et profesjonelt inntrykk med egendefinerte e-postadresser på bedriftens domene. Opprett egendefinerte e-postadresser for teamet ditt, for eksempel jon@bedriftendin.

business_center

Mer enn bare e-post

5,75 € per bruker per måned inkluderer 30 GB lagringsplass i nettskyen, deling av filer, videokonferanser, døgnåpen brukerstøtte med mer. Du kan enkelt oppgradere til ubegrenset lagringsplass når du trenger det.

En bruker defineres som én personlig tilpasset e-postadresse (deg@bedriftendin). E-postaliaser for grupper, for eksempel salg@bedriftendin og hjelp@bedriftendin, er inkludert uten kostnad og teller ikke som brukere.

verified_user

Høy sikkerhet

Takket være Googles ultrapålitelige tjenere kan vi tilby deg en garantert oppetid på 99,9 % for e-post. Bransjeledende sikkerhet, nettsøppelbeskyttelse og automatisk sikkerhetskopiering bidrar til å beskytte bedriftsdataene dine.

Kom i gang med bedrifts-e-post i tre trinn.

Registrer deg for Google Workspace

Under registreringen må du angi domenet du vil bruke til bedrifts-e-post. Hvis du ikke eier domenet ennå, kan du kjøpe det av Google mot et tillegg i prisen.

Et domene er den delen av en e-postadresse som kommer etter @-symbolet.

Konfigurer kontoen din

Under konfigureringen blir du bedt om å bekrefte domenet ditt. Gi kontoen din et personlig preg ved å laste opp bedriftens logo, opprette e-postaliaser, for eksempel salg@bedriften din, og konfigurere eventuelle andre brukere som trenger e-postadresser.

For å få bekreftet at du eier domenet, gir veiviseren for Google Workspace-konfigurering deg en unik bekreftelseskode du må legge til i domeneinnstillingene hos domeneverten. Dette sikrer at ingen andre bruker domenet ditt for Google Workspace uten tillatelse fra deg.

E-postaliaser er gruppe-e-postadresser som salg@bedriftendin, hjelp@bedriftendin eller info@bedriftendin. E-postaliaser er inkludert uten kostnad og teller ikke som brukere.

Send e-post med mer

Bruk Google Workspace uten kostnad i 14 dager for å sende e-post, holde videokonferanser i HD-kvalitet, opprette dokumenter og dele filer i nettskyen. Du kan konfigurere faktureringen når som helst for å fortsette å bruke Google Workspace etter at prøveperioden er utløpt.

Start gratis prøveperiode

Du kan kontakte oss hvis du har spørsmål eller trenger hjelp underveis.