Älykästä kokousten aikataulutusta

Aikatauluta tapahtumat nopeasti tarkistamalla kollegoiden käytettävyys tai asettamalla heidän kalenterinsa päällekkäin yhteen näkymään. Voit jakaa kalenterista tapahtuman kaikki tiedot tai pelkästään vapaa/varattu-tiedon.

Käytä kannettavalla tietokoneella, tablet-laitteella tai puhelimella

Tarkastele ja muokkaa aikataulua puhelimesta tai tablet-laitteesta käsin. Käytä optimoituja mobiilisovelluksia tai synkronoi puhelimen omaan kalenteriin.

Julkaise kalenterit verkossa

Helpon kalenterien julkaisun avulla voit jakaa erityistapahtumat asiakkaiden kanssa tai kertoa ihmisille, koska olet käytettävissä. Voit myös integroida kalenterit suoraan Google-sivustoihin.

Helppo siirto vanhoista järjestelmistä

Siirrä työkalenterisi helposti Exchangesta, Outlookista tai iCalista tai suoraan .ics- ja .csv-tiedostoista.

Näe kokoustilojen ja jaettujen resurssien saatavuus

Selaa ja varaa kokoustiloja ja tarkastele tietoja tilan kapasiteetista ja laitteista varausta tehdessäsi. Voit helposti määrittää jaetut tilat ja resurssit sekä lisätä niitä tapahtumiin.

Koska annoimme työntekijöille tutut työkalut, he sopeutuivat nopeasti ja pystyivät hyppäämään suoraan työhön ilman, että heidän täytyi miettiä, miten kalenterissa määritetään tapaaminen tai miten dokumentti jaetaan tiimikavereille.

Mike Salguero

Muokattu

Yleisimmät Kalenteria koskevat kysymykset

Voinko luoda ryhmäkalenterin?

Kyllä. Voit luoda kalenterin, jota kaikki organisaatiosi käyttäjät (tai tietyt käyttäjät) voivat käyttää. Voit esimerkiksi luoda ryhmäkalenterin tapahtumille, kuten tiimiläisten lomille ja säännöllisille palavereille.

Voinko siirtää ja synkronoida kaikki kalenterini?

Kyllä. Kalentereiden siirtovaihtoehtoja on käytettävissä monissa eri kalenterityypeissä, mukaan lukien sekä Microsoft® että IBM®. Lisätietoja työkaluista, joilla dataa voi siirtää Google Workspaceen, on sivulla Migrate your organization’s data to Google Workspace. Jos haluat tietää, miten Microsoft Exchange ja Google Kalenteri toimivat yhdessä, tutustu Kalentereiden yhteensovitus ‑työkaluun. Lisätietoja Google Kalenterin ja IBM Notesin synkronoinnista on sivulla Options when migrating from IBM Notes.

Muistuttaako Google Kalenteri tapahtumista?

Kyllä. Oletuksena Google-kalenteri näyttää ponnahdusmuistutuksen 10 minuuttia ennen tapahtumaa. Voit muuttaa muistutusaikoja kalenterin asetuksista.

Aloita tänään – se on helppoa.

Jos tarvitset apua, käytettävissäsi on henkilökohtainen sähköposti-, chat- ja puhelintuki ympäri vuorokauden.

Aloita ilmainen kokeilu