Smart møteplanlegging

Rask planlegging av aktiviteter – sjekk kollegers tilgjengelighet eller se alles kalendere lag på lag i samme visning. Du kan dele kalendere så andre ser enten alle opplysninger om aktiviteter eller bare om du er ledig.

Du kan åpne kalenderen fra nettbrett, telefoner eller datamaskiner

Se og rediger tidsplanen din via telefon eller nettbrett. Bruk våre avanserte mobilapper eller synkroniser med den innebygde kalenderen på telefonen din.

Publiser kalendere på nettet

Du kan dele spesifikke aktiviteter med kunder eller vise folk når du er tilgjengelig, ved hjelp av enkel publisering av kalenderen. Kalendere kan også integreres direkte i Google Nettsteder.

Enkelt å overføre fra eldre systemer

Du kan overføre bedriftskalenderen fra Exchange, Outlook eller iCal, eller direkte fra ICS- og CSV-filer.

Se om møterom eller delte ressurser er ledige

Se gjennom og hold av møterom – detaljerte opplysninger om kapasitet og utstyr vises mens du bestiller rommet. Det er lett å konfigurere delte rom eller ressurser og legge dem til i aktiviteter.

Fordi de ansatte fikk verktøy de allerede er vant til å bruke, tilpasset de seg raskt og kunne gjøre jobben sin uten å måtte lure på hvordan man arrangerer møter i Kalender eller dele Dokumenter med kollegene.

Mike Salguero

Spesiallagd

Vanlige spørsmål om Kalender

Kan jeg opprette en gruppekalender?

Ja. Du kan opprette en kalender som er tilgjengelig for alle i organisasjonen (eller en undergruppe av brukere). Det kan for eksempel hende du ønsker en gruppekalender for aktiviteter som fridager eller jevnlige møter.

Kan jeg overføre og synkronisere alle kalenderne mine?

Ja. Det finnes alternativer for kalenderoverføring for mange typer kalendere, for eksempel fra Microsoft® og IBM®. Hvis du vil vite mer om verktøyene som er tilgjengelige for dataoverføring til Google Workspace, kan du se artikkelen om overføring av organisasjonens data til Google Workspace . Hvis du vil vite hvordan du får Microsoft Exchange og Google Kalender til å fungere sammen, kan du se nærmere på verktøyet Kalenderinteroperabilitet. Hvis du vil vite mer om synkronisering av Google Kalender med IBM Notes, kan du se artikkelen om alternativer ved overføring fra IBM Notes.

Gir Google Kalender påminnelser om aktiviteter?

Ja. Standardinnstillingen er at et forgrunnsvindu med en påminnelse vises i Google Kalender 10 minutter før en aktivitet starter. Du kan endre påminnelsestidspunktene i innstillingene for Kalender.

Begynn i dag – det er enkelt.

Hvis du trenger hjelp, har du tilgang til døgnåpen brukerstøtte fra medarbeiderne våre via e-post, chat og telefon.

Start gratis prøveperiode