Kalender

Integrerade onlinekalendrar som är utformade för team

  • Ägna mindre tid åt planering och mer tid åt handling med delningsbara kalendrar som integreras sömlöst med Gmail, Drive, Kontakter, Sites och Meet så att du alltid vet vad du ska göra härnäst.

Smart schemaläggning av möten

Schemalägg saker snabbt genom att kolla om kollegerna är lediga eller visa allas kalendrar i samma vy. Du kan dela kalendrar så att de andra kan se vad som händer eller bara kolla om du är ledig.

Använd datorn, surfplattan eller mobilen

Visa och ändra i ditt schema från mobilen eller surfplattan. Använd våra optimerade mobilappar eller synka med mobilens inbyggda kalender.

Publicera kalendrar på webben

Gör kunderna uppmärksamma på viktiga datum eller visa när du är tillgänglig genom att enkelt publicera din kalender. Kalendrar kan även integreras direkt i Google Sites.

Smidig övergång från äldre system

Det är enkelt att föra över jobbkalendern från Exchange, Outlook eller iCal, och direkt från .ics- eller .csv-filer.

Kolla om sammanträdesrum eller gemensamma resurser är lediga att användas

Sök bland och reservera konferensrum med detaljerad information om kapacitet och utrustning som blir synlig när ett rum bokas. Det är lätt att ställa in delade rum eller resurser och lägga till dem i händelser.

Genom att ge medarbetarna verktyg som de redan vet hur man använder kan de snabbt sätta sig in i jobbet utan att behöva tänka på hur man bokar ett möte i Google Kalender eller delar ett dokument med sina medarbetare.

Mike Salguero

Custom Made

Vanliga frågor om Kalender

Kan jag skapa en gruppkalender?

Ja. Du kan skapa en kalender som alla i organisationen (eller utvalda användare) har åtkomst till. Ni kanske vill ha en gruppkalender för att hålla koll på när folk har semester eller för att påminna om regelbundna möten.

Kan jag migrera och synkronisera alla mina kalendrar?

Ja. Alternativ för kalendermigrering är tillgängliga för många typer av kalendrar, inklusive både Microsoft® och IBM®. Mer information om de verktyg som är tillgängliga för datamigreringar till Google Workspace finns i Migrera organisationens data till Google Workspace . Information om hur du tillåter Microsoft Exchange och Google Kalender att samverka finns i verktyget Kalenderinteroperabilitet. Mer information om synkronisering av Google Kalender och IBM Notes finns i Alternativ vid migrering från IBM Notes.

Finns det händelsepåminnelser i Google Kalender?

Ja. Google Kalender skapar automatiskt ett påminnelsefönster 10 minuter före en händelse. I kalenderinställningarna kan du själv välja när påminnelser ska visas.

Kom igång i dag – det är enkelt.

Om du behöver hjälp erbjuds support dygnet runt via e-post, chatt och telefon.

Testa nu