Intelligens ütemezés találkozókhoz

Gyorsan ütemezhet eseményeket, mert ellenőrizheti munkatársai elérhetőségét, és egyetlen nézetben, egymás mellé állítva jelenítheti meg a naptárukat. Saját naptárait megoszthatja, így mások is láthatják az események összes adatát, de beállíthatja azt is, hogy csak azt lássák, hogy Ön mikor érhető el.

Hozzáférés laptopról, táblagépről vagy telefonról

Időbeosztását telefonjáról vagy táblagépéről is megtekintheti és szerkesztheti. Használhatja optimalizált mobilalkalmazásainkat, vagy szinkronizálhatja adatait a telefon beépített naptárával.

Naptárak közzététele az interneten

A naptárak egyszerű közzétételével különleges eseményeket oszthat meg ügyfeleivel, vagy csak értesítheti őket, hogy Ön mikor érhető el. A naptárakat közvetlenül integrálhatja a Google Webhelyekkel.

Egyszerű migrálás régi rendszerekből

Üzleti naptárát egyszerűen migrálhatja az Exchange, az Outlook vagy az iCal alkalmazásból, illetve közvetlenül .ics és .csv fájlokból is.

Megnézheti, hogy vannak-e szabad tárgyalók vagy megosztott erőforrások

Böngészhet a konferenciatermek között, lefoglalhatja őket, és a foglaláskor láthatja a részletes információkat, beleértve azt, hogy hányan férnek el, illetve milyen eszközök találhatók a teremben. Egyszerűen beállíthat megosztott helyiségeket vagy erőforrásokat, és hozzáadhatja őket a naptáreseményekhez.

Mivel azokat az eszközöket adjuk dolgozóink kezébe, amelyeket már jól ismernek, gyorsan megtanulják a használatukat, és azonnal elkezdhetik a munkát, nem kell amiatt aggódniuk, hogy egy megbeszélést hogyan ütemezzenek a Naptárban, vagy hogyan osszanak meg egy dokumentumot csapattársaikkal.

Mike Salguero

Személyre szabva

Főbb kérdések a Naptárról

Létrehozhatok csoportnaptárakat?

Igen. Létrehozhat egy olyan naptárt, amelyhez mindenki (vagy a felhasználók egy csoportja) hozzáfér a szervezetben. Létrehozhat külön csoportnaptárt például ünnepekhez vagy találkozókhoz.

Áttelepíthetem és szinkronizálhatom a naptáraimat?

Igen. Számos naptártípushoz áll rendelkezésre naptáráttelepítési lehetőség, többek között a Microsoft®- és az IBM®-naptárakhoz. Ha további információra van szüksége azokról az eszközökről, amelyekkel adatokat telepíthet át a Google Workspace rendszerbe, olvassa el a szervezeti adatoknak a Google Workspace -be való áttelepítéséről szóló cikket. Ha további információra van szüksége arról, miként teheti lehetővé, hogy a Microsoft Exchange és a Google Naptár együttműködjön, ismerkedjen meg a Naptárral való együttműködés eszközzel. Ha a Google Naptár és az IBM Notes szinkronizálásáról van szüksége részletesebb információra, olvassa el az IBM Notes rendszerből való áttelepítési lehetőségekről szóló cikket.

Vannak eseményemlékeztetők a Google Naptárban?

Igen. A Google Naptár alapértelmezés szerint 10 perccel az esemény előtt előugró emlékeztetőt jelenít meg. A naptárbeállítások között módosíthatja az emlékeztető megjelenítésének idejét.

Kezdje el még ma! Egyszerű.

Ha segítségre szorul, forduljon éjjel-nappal nyitva tartó e-mailes, csevegéses vagy telefonos ügyfélszolgálatunkhoz, ahol hús-vér emberek dolgoznak.

Próbálja ki ingyen