Smart planlægning af møder

Planlæg hurtigt begivenheder ved at tjekke, om dine kolleger er ledige, eller kombinere deres kalendere i én samlet visning. Du kan dele kalendere, så andre kan se alle oplysninger for dine begivenheder eller kun se, om du er ledig.

Få adgang via din computer, tablet eller telefon

Se og rediger din kalender på din telefon eller tablet. Brug vores optimerede mobilapps, eller synkroniser med din telefons indbyggede kalender.

Offentliggør kalendere på nettet

Del særlige events med dine kunder, eller lad andre vide, hvornår du er ledig, ved hjælp af nem offentliggørelse af kalendere. Kalendere kan også integreres direkte i Google Sites.

Nem migrering fra eksisterende systemer

Migrer nemt din virksomhedskalender fra Exchange, Outlook eller iCal, eller direkte fra .ics- og .csv-filer.

Se, om mødelokaler eller andre fælles ressourcer er ledige.

Find og reservér mødelokaler. Du kan se detaljerede oplysninger om ledighed og udstyr, når du reserverer et lokale. Det er nemt at konfigurere fælles lokaler eller ressourcer og føje dem til begivenheder.

Når vi giver medarbejderne værktøjer, som de kender i forvejen, kan de hurtigt vænne sig til værktøjerne og fokusere på deres arbejde uden at bekymre sig om, hvordan de nu opretter et møde i Kalender eller deler et dokument med deres kolleger.

Mike Salguero

Custom Made

Ofte stillede spørgsmål om Kalender

Kan jeg oprette en gruppekalender?

Ja. Du kan oprette en kalender, der er tilgængelig for alle i din organisation (eller nogle af brugerne). Du kan f.eks. oprette en gruppekalender til begivenheder såsom ferieplaner for dit team og regelmæssige møder.

Kan jeg migrere og synkronisere alle mine kalendere?

Ja. Der findes valgmuligheder for migrering af kalendere til mange typer kalendere, bl.a. både Microsoft® og IBM®. Få flere oplysninger om de tilgængelige værktøjer til migrering af data til Google Workspace på siden om migrering af din organisations data til Google Workspace . Gå til værktøjet Kalenderkompatibilitet for at få oplysninger om, hvordan du giver Microsoft Exchange og Google Kalender tilladelse til at fungere sammen. Se valgmulighederne ved migrering fra IBM Notes for at få flere oplysninger om synkronisering af Google Kalender og IBM Notes.

Har Google Kalender påmindelser om begivenheder?

Ja. Som standard viser Google Kalender en pop op-påmindelse 10 minutter før en begivenhed. Du kan ændre påmindelsestiderne i indstillingerne for Kalender.

Start i dag – det er nemt.

Hvis du har brug for hjælp, kan du få personlig support døgnet rundt alle ugens dage via mail, chat og telefon.

Start gratis prøveperiode