Google Meet

Beveiligde videovergaderingen voor uw bedrijf.

  • Laat uw team contact houden via een zakelijke oplossing voor videovergaderingen die is gebouwd op basis van de krachtige, beveiligde wereldwijde infrastructuur van Google. Meet is inbegrepen bij Google Workspace en Google Workspace for Education.

Vertrouwd door bedrijven over de hele wereld.

Gebruik dezelfde infrastructuur met een beveiligd ontwerp, ingebouwde bescherming en wereldwijde netwerken als Google om uw informatie te beveiligen en uw privacy te waarborgen. Meet-videovergaderingen worden versleuteld tijdens de overdracht en onze reeks standaard ingeschakelde maatregelen tegen misbruik zorgt dat uw vergaderingen veilig blijven.

Een probleemloze manier van vergaderen

Met Meet wordt deelnemen aan een videogesprek op het werk een stuk eenvoudiger. Het enige wat u hoeft te doen, is een vergadering instellen en een link delen. U hoeft zich niet meer af te vragen of teamleden of klanten wel het juiste account of de juiste plug-ins hebben. Dankzij de snelle, lichte interface en het slimme deelnemersbeheer is een videogesprek met meerdere mensen tegelijk geen enkel probleem.

Ontwikkeld voor elk soort bedrijf

Dankzij de volledige integratie van Meet met Google Workspace kunt u rechtstreeks vanuit een Agenda-afspraak of e-mailuitnodiging deelnemen aan de vergadering. Zo heeft u alle belangrijke vergaderingsgegevens altijd bij de hand, of u nu een computer, telefoon of vergaderruimte gebruikt.

Onderweg vergaderen.

Bekijk makkelijk al uw geplande vergaderingen voor de dag en neem met één tik deel aan een vergadering, rechtstreeks vanuit de mobiele Gmail-app of de zelfstandige Meet-app. Vergaderingen die worden georganiseerd door Google Workspace-gebruikers, bevatten ook een inbelnummer voor elke vergadering zodat elke gast optimaal kan deelnemen, zelfs onderweg zonder wifi of mobiele data.

Meer dan alleen vergaderingen

Meet is volledig geïntegreerd met Google Workspace. Schakel vanuit Chat naadloos naar een videogesprek of werk nog makkelijker samen aan documenten in een videogesprek: alles is aan elkaar gekoppeld, zodat u altijd contact kunt houden en in context kunt samenwerken.

Blijf in contact, op kantoor of elders.

Meet-hardware verbindt elke vergaderruimte of andere ruimte, van desktops tot huddle rooms en directiekamers, met één klik met een videovergadering. Makkelijk te gebruiken, te beheren en op te schalen: alle eenheden kunnen in een paar minuten worden ingesteld en online worden beheerd.

Blijf in contact, op kantoor of ergens anders

Voor elke vergadering een inbelnummer

Met Google Workspace worden voor elke vergadering automatisch afzonderlijke inbelgegevens gegenereerd. Gasten kunnen snel met één tik vanaf hun smartphone inbellen. Er is ook een add-on voor internationaal bellen beschikbaar voor uitgebreide ondersteuning van telefoongesprekken.

Geïntegreerd met Google Workspace

Informatie uit Google Agenda is rechtstreeks beschikbaar in de vergadering, zodat u snel de agendapunten en vergaderingsgegevens kunt bekijken.

Werkt ook met andere vergaderingsoplossingen

Teams die gebruikmaken van Skype for Business of vergadersystemen op basis van SIP- en H.323-standaarden (zoals Polycom en Cisco), kunnen naadloos deelnemen aan Meet-vergaderingen via het Pexip Infinity Platform.

Veelgestelde vragen over Google Meet

Kunnen externe deelnemers aan het gesprek deelnemen?

Absoluut. U kunt zelfs met alle deelnemers dezelfde link delen, wat het eenvoudiger maakt om iedereen bij elkaar te krijgen in het gesprek.

Moet ik iets installeren?

Gebruikers van Chrome, Firefox, Safari en Edge hoeven geen plug-ins of software te installeren. Meet werkt volledig in de browser. Zo loopt Meet minder risico om gehackt te worden en hoeven we geen regelmatige beveiligingspatches naar computers van eindgebruikers te pushen. Op mobiele apparaten vragen we gebruikers de Meet-app te installeren vanuit de Apple App Store of de Google Play Store.

Is er voor de inbeltoegang altijd een service van derden nodig?

Nee. Met Google Workspace kunt u een inbelnummer en pincode toevoegen aan elk van uw vergaderingen, zonder extra instelstappen. Bekijk de documentatie over inbellen voor meer informatie.

Ga vandaag nog aan de slag: dat kan heel makkelijk

Als u hulp nodig heeft, kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week via e-mail, chat of telefoon support krijgen van een medewerker.

Nu starten