Google Meet

Suojattuja videokokouksia yrityksellesi.

  • Tiimisi jäsenet voivat pitää jatkossakin yhteyttä toisiinsa, kun otat käyttöön yritystason videokonferenssit, jotka sisältyvät Googlen tehokkaaseen ja suojattuun globaaliin infrastruktuuriin. Meet sisältyy Google Workspaceen ja Google Workspace for Educationiin.

Yritysten valinta eri puolella maailmaa

Hyödynnä samaa turvalliseksi suunniteltua infrastruktuuria, sisäänrakennettua suojausta ja maailmanlaajuista verkostoa, joiden avulla Google suojaa tietosi ja yksityisyytesi. Meetin videokokoukset siirretään salatusti, ja erilaiset oletuksena käytössä olevat, väärinkäyttöä estävät ominaisuudet varmistavat kokoustesi turvallisuuden.

Mutkattomat kokoukset

Meet poistaa töissä videopuheluun liittymisen aiheuttaman päänvaivan. Määritä kokous ja jaa linkki – muuta ei tarvita. Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, onko työtovereilla tai asiakkailla oikeanlainen tili tai selainlaajennus. Nopean ja kevyen käyttöliittymän sekä fiksun osallistujien hallinnan avulla useiden osallistujien väliset videopuhelut järjestyvät käden käänteessä.

Suunniteltu kaikenlaisille yrityksille

Meet on täysin integroitu Google Workspaceen, joten voit liittyä kokouksiin suoraan Kalenterin tapahtumasta tai sähköpostikutsusta. Tapahtuman kaikki tiedot ovat käytettävissä juuri silloin, kun niitä tarvitset, riippumatta siitä, liitytkö tietokoneesta, puhelimesta vai kokoustilasta.

Liity kokouksiin missä oletkin

Voit nähdä päivän kaikki kokoukset ja liittyä niihin yhdellä napautuksella suoraan Gmail-mobiilisovelluksesta tai Meetin omasta sovelluksesta. Google Workspace ‑käyttäjien järjestämiin kokouksiin lisätään myös puhelinnumero, jotta osallistuminen onnistuu helposti myös ilman WiFi- tai mobiilidatayhteyttä.

Muutakin kuin kokouksia.

Meet on täysin integroitu Google Workspace. Siirry videopuheluun saumattomasti Chatista tai muokkaa dokumentteja muiden kanssa tehokkaasti videoyhteyden avulla– yhteisen sisällön ansiosta olette aina samalla viivalla pitäessänne yhteyttä ja tehdessänne yhteistyötä.

Yhteys toimistolta tai etänä

Meet-laitteistolla voit liittyä videokokoukseen yhdellä klikkauksella, olitpa sitten omalla työpisteelläsi, ryhmätyöhuoneessa, kokoussalissa tai missä tahansa muussa neuvottelutilassa. Käyttäminen, ylläpito ja käyttöönotto suuressakin mittakaavassa sujuvat helposti. Kaikki yksiköt ovat käyttöönotettavissa muutamassa minuutissa ja ylläpidettävissä verkon kautta.

Osallistu toimistolta tai etänä

Puhelinnumero jokaiselle kokoukselle

Google Workspace luo automaattisesti jokaiselle kokoukselle oman puhelinnumeron. Näin kokoukseen voi osallistua helposti yhdellä älypuhelimen napautuksella. Saatavilla on myös puhelutukea laajentava Global Dialing ‑laajennus.

Integroitu Google Workspacen kanssa

Google Kalenteriin lisätyt tiedot ovat käytettävissä suoraan kokouksessa, minkä ansiosta pääset nopeasti kärryille asialistasta ja käsiteltävistä asioista.

Yhteensopiva muiden kokousratkaisujen kanssa

Skype for Businessia tai SIP- ja H.323-standardeihin perustuvia kokousjärjestelmiä (esim. Polycom ja Cisco) käytettäessä Meet-kokoukseen voi liittyä saumattomasti Pexip Infinity ‑alustan avulla.

Yleisimmät Google Meetiä koskevat kysymykset

Voivatko ulkoiset osallistujat liittyä puheluun?

Ehdottomasti. Itse asiassa voit jakaa saman linkin kaikille kokouksen osallistujille, minkä ansiosta saat kaikki tarvitsemasi henkilöt puheluun helposti.

Tarvitseeko minun asentaa jotakin?

Chromen, Firefoxin, Safarin ja uuden Edgen käyttäjien ei tarvitse asentaa laajennuksia tai ohjelmistoja. Meet toimii täysin selaimessa. Tämä rajoittaa hyökkäysten mahdollisuuksia Meetissä sekä säännöllisten tietoturvakorjausten tarvetta loppukäyttäjien laitteilla. Mobiililaitteiden käyttäjien on asennettava Meet ‑sovellus Applen App Storesta tai Google Play Kaupasta.

Edellyttääkö soittamalla osallistuminen kolmannen osapuolen palvelun käyttöä?

Ei. Google Workspacen avulla voit sisällyttää puhelinnumeron ja PIN-koodin jokaiseen kokoukseen ilman ylimääräisiä asetuksia. Saat lisätietoja ohjeista, jotka koskevat soittamalla osallistumista.

Aloita tänään – se on helppoa.

Jos tarvitset apua, käytettävissäsi on henkilökohtainen sähköposti-, chat- ja puhelintuki ympäri vuorokauden.

Aloita ilmainen kokeilu