Google Meet

Biztonságos videomegbeszélések a cégének.

  • Folyamatos kapcsolatot tarthatnak egymással a munkatársak a nagyvállalati kategóriájú videokonferencia-rendszerrel, amely a Google robusztus és biztonságos globális infrastruktúrájára épül. A Meet része a Google Workspace - és a Google Workspace for Education-előfizetéseknek.

Világszerte sok nagyvállalat tisztelte meg bizalmával.

Óvja az adatait a Google kialakításánál fogva biztonságos infrastruktúrájával, beépített védelmével és a globális hálózatával! A Meet-videomegbeszélések adatainak átvitele titkosítva történik, és az alapértelmezés szerint bekapcsolt visszaélés-ellenes óvintézkedések gondoskodnak a megbeszélések biztonságáról.

Zökkenőmentes megbeszélések.

A Meettel megszabadulhat a munkahelyi videobeszélgetések beállítása okozta stressztől. A létrehozott megbeszéléseket egyetlen hivatkozással megoszthatja, anélkül, hogy aggódnia kellene a csapattagok, ügyfelek vagy vásárlók fiókjainak vagy bővítményeinek kompatibilitása miatt. A gyors és könnyített felületnek és az intelligens résztvevőkezelésnek köszönhetően a többrésztvevős videohívások is gördülékenyen zajlanak.

Az üzletben nem ismer határokat.

A teljesen integrált Google Workspace -funkcióknak köszönhetően közvetlenül egy Naptár-eseményből vagy e-mail-meghívóból is bekapcsolódhat a megbeszélésbe. Az események fontos adatai mindig kéznél vannak, akár számítógépről, telefonról vagy a konferenciateremből csatlakozik.

Útközben is csatlakozhat a megbeszélésekhez.

A nap összes ütemezett megbeszélését egyszerűen megtekintheti, és mindössze egyetlen koppintással, közvetlenül a Gmail mobilalkalmazásból vagy a dedikált Meet alkalmazásból csatlakozhat a megbeszéléshez. A Google Workspace-felhasználók által szervezett megbeszélésekhez egy-egy betárcsázási telefonszám is létrejön, így minden vendég útközben, Wi-Fi- és mobiladat-kapcsolat nélkül is teljes mértékben kiveheti a részét a beszélgetésből.

Többet nyújt az egyszerű megbeszéléseknél.

A Meet a Google Workspace szerves részét képezi. Zökkenőmentesen bekapcsolódhat egy videohívásba a Chat alkalmazásból, vagy videokapcsolaton keresztül csatlakozva új szintre emelheti a dokumentumokon történő együttműködést – minden úgy lett kialakítva, hogy Ön folyamatosan kapcsolatban maradhasson, és a munkamenet megszakítása nélkül működhessen együtt másokkal.

Csatlakozás az irodában és távolról is.

A Meet-hardver segítségével bármely tárgyalót vagy teret – az íróasztaltól a kisebb tárgyalószobákon keresztül az üléstermekig – egyetlen kattintással csatlakoztathat a videomegbeszélésekhez. Az egyszerűen használható, könnyen kezelhető és nagy méretekben is gond nélkül üzembe helyezhető hardver minden egysége percek alatt beállítható, és online kezelhető.

Csatlakozás az irodában és távolról is

Betárcsázási telefonszámok minden megbeszéléshez.

A Google Workspace szolgáltatásban minden megbeszéléshez automatikusan rendelkezésre állnak a betárcsázási adatok. Ezekkel a vendégek gyorsan, egyetlen koppintással betárcsázhatnak az okostelefonjukról. A Globális tárcsázási bővítményt is igénybe vehetik a hívási lehetőségek kiszélesítésére.

Integrálva van a Google Workspace szolgáltatással.

A Google Naptár adatai magának a megbeszélésnek a felületén is megjelennek, így gyorsan áttekintheti a napirendet és a megtárgyalandó témákat.

Más megbeszélési megoldásokkal is működik.

A Skype Vállalati verziót vagy az SIP és H.323 szabványon alapuló megbeszélési rendszereket (például Polycom és Cisco) használó csapatok zökkenőmentesen tudnak csatlakozni a Meet-megbeszélésekhez a Pexip Infinity Platform segítségével.

A leggyakoribb kérdések a Google Meet szolgáltatásról

Külső résztvevők is csatlakozhatnak a beszélgetésekhez?

Természetesen. Sőt, ugyanazt a hivatkozást oszthatja meg az értekezlet összes résztvevőjével, így könnyebb mindenkivel felvenni a kapcsolatot.

Kell telepítenem valamit?

Azoktól, akik Chrome, Firefox, Safari vagy új Edge böngészőt használnak, nem kérjük sem beépülő modulok, sem szoftverek telepítését, ugyanis a Meet teljes egészében a böngészőben működik. Ez csökkenti a Meet támadható felületét, és így arra sem kényszerülünk rá, hogy gyakran küldjünk le biztonsági javításokat a végfelhasználók gépére. Mobileszköz használata esetén megkérjük, hogy telepítse a Meet alkalmazást az Apple App Store-ból vagy a Google Play Áruházból.

Szükség van külső szolgáltatásra a betárcsázós csatlakozáshoz?

Nem. A Google Workspace -ben további konfiguráció nélkül is megadhat telefonszámot és PIN-kódot az egyes megbeszélésekhez. További részleteket a betárcsázási dokumentációban talál.

Kezdje el még ma! Egyszerű.

Ha segítségre szorul, forduljon éjjel-nappal nyitva tartó e-mailes, csevegéses vagy telefonos ügyfélszolgálatunkhoz, ahol hús-vér emberek dolgoznak.

Próbálja ki ingyen