Google Meet

Säkra videomöten för ditt företag.

  • Håll kontakt inom teamet med videokonferenser av hög kvalitet i Googles robusta och säkra globala infrastruktur. Meet ingår i Google Workspace och Google Workspace for Education.

Används av företag världen över.

Dra nytta av samma säkra infrastruktur, inbyggda skydd och globala nätverk som Google använder för att skydda din information och sekretess. Meet-videomöten är krypterade medan de överförs och vi har en rad skyddsåtgärder som tillämpas automatiskt för att hålla dina möten säkra.

Håll smidiga möten.

Meet gör det lätt att gå med i ett videomöte på jobbet. Skapa bara ett möte och dela en länk. Du slipper fundera på om andra i teamet, klienter eller kunder har rätt konton eller pluginprogram. Med ett snabbt, enkelt gränssnitt och smart hantering av deltagare är det lätt att hålla videomöten med flera personer.

Utvecklat för alla typer av företag.

Meet är fullt integrerat med Google Workspace så att du kan gå med i möten direkt från en kalenderhändelse eller e-postinbjudan. Alla viktiga händelseuppgifter finns där när du behöver dem, oavsett om du går med från en laptop, mobil eller ett konferensrum.

Delta i möten var du än är.

Du kan enkelt se alla schemalagda möten för dagen och gå med i ett möte med ett tryck, direkt från Gmail- eller Meet-appen. För möten som organiseras av Google Workspace-användare skapas även ett uppringningsnummer så att alla gäster kan gå med i mötet och få en bra upplevelse – även om de saknar Wi-Fi- eller dataanslutning.

Mer än möten.

Meet är helt integrerat i Google Workspace. Hoppa smidigt in i ett videosamtal från Chat eller samarbeta i dokument via video – allt är sammankopplat så att du alltid kan kommunicera och samarbeta, oavsett sammanhang.

Anslut från kontoret eller på distans.

Meet-maskinvara ansluter alla mötesrum eller utrymmen – från skrivbordet till grupprummet och styrelserummet – till ett videomöte med ett enda klick. Lätt att använda, lätt att hantera och lätt att implementera i stor skala. Alla enheter kan konfigureras på några minuter och hanteras online.

Anslut från kontoret eller på distans

Uppringningsnummer för alla möten.

Med Google Workspace inkluderar varje möte automatiskt unika uppgifter för att ansluta via telefon. Gäster kan snabbt ringa in med ett tryck på sin smartphone. Ett tillägg för internationella samtal finns också tillgängligt för utökat samtalsstöd.

Integrerat med Google Workspace.

Information från Google Kalender är tillgänglig direkt i mötet så att du snabbt kan få koll på dagordning och mötesuppgifter.

Fungerar även med andra möteslösningar.

Team som använder Skype for Business eller mötessystem som bygger på SIP- och H.323-standard (t.ex. Polycom och Cisco) kan smidigt gå med i ett Meet-möte via Pexip Infinity Platform.

De vanligaste frågorna om Google Meet

Kan externa användare gå med i ett samtal?

Absolut! Du kan dela samma länk med alla mötesdeltagare, vilket gör det lättare att få med alla du behöver i samtalet.

Måste jag installera något?

Användare med Chrome, Firefox, Safari och nya Edge måste inte installera några pluginprogram eller programvara. Meet fungerar helt i webbläsaren. Detta begränsar attackytan för Meet och behovet av att ofta distribuera programkorrigeringar för säkerhet till slutanvändarnas datorer. På mobilen ber vi dig att installera Meet-appen från Apple App Store eller Google Play Butik.

Krävs en extern tjänst för åtkomst via uppringning?

Nej. Med Google Workspace kan du inkludera ett telefonnummer och en pinkod i varje möte. Ingen ytterligare konfiguration krävs. Läs dokumentationen om uppringning om du vill ha mer information.

Kom igång i dag – det är enkelt.

Om du behöver hjälp erbjuds support dygnet runt via e-post, chatt och telefon.

Testa nu