Google Meet

Trygge videomøter for bedriften din.

  • Hjelp teamet ditt å holde kontakten på en trygg måte ved hjelp av profesjonelle videokonferanser basert på Googles avanserte og sikre globale infrastruktur. Meet er inkludert når du kjøper Google Workspace, Google Workspace Essentials eller Google Workspace for Education.

Brukes av bedrifter over hele verden.

Dra fordel av den samme sikre infrastrukturen, innebygde beskyttelsen og det globale nettverket som Google bruker til å beskytte informasjonen din og ivareta personvernet ditt. Meet-videomøter blir kryptert under overføringen, og møtene dine holdes trygge med det omfattende systemet vårt av standardfunksjoner som beskytter mot misbruk.

Ha møter uten problemer

Med Meet er det enkelt å bli med i videosamtaler på jobben. Bare opprett et møte, og del en link. Du trenger ikke å bekymre deg for om kolleger, kunder eller andre har den riktige kontotypen eller det riktige programtillegget. Takket være det raske og brukervennlige grensesnittet og smart administrering av deltakere er det ingen sak å ha videosamtaler med mange deltakere.

Utviklet for alle typer bedrifter

Meet er helt integrert i Google Workspace, så du kan bli med i møter direkte fra Kalender-invitasjoner eller e-postinvitasjoner. Alle de viktige aktivitetsdetaljene er der akkurat når du trenger dem, enten du blir med via datamaskin, telefon eller et møterom.

Bli med på møter – uansett hvor du er

Du kan enkelt få oversikt over alle de planlagte møtene dine for dagen, og du kan bli med på møter med ett enkelt trykk – direkte fra Gmail-mobilappen eller den dedikerte Meet-appen. For møter som arrangeres av Google Workspace-brukere, opprettes dessuten et oppringingsnummer for hvert møte, slik at alle kan delta fullt ut – selv når de mangler Wi-Fi- eller datatilkobling.

Mer enn bare møter

Meet er fullstendig integrert med Google Workspace. Du kan gå rett inn i videosamtaler fra Chat eller samarbeide om dokumentredigering via video. Alt henger sammen, slik at alle til enhver tid har full oversikt mens dere kommuniserer og samarbeider.

Hold kontakt på eller utenfor kontoret.

Med Meet-enheter kan du koble alle typer møteområder – enten det er en datamaskin, et avlukke eller et styrerom – til videomøter med bare ett klikk. Alle enhetene kan konfigureres på få minutter og administreres via nettet, og de er brukervennlige og enkle å håndtere og implementere etter behov.

Hold kontakten på eller utenfor kontoret

Oppringingsnumre for hvert møte

Med Google Workspace blir oppringingsdetaljer opprettet automatisk for hvert møte. Gjester kan raskt ringe inn med ett trykk på smarttelefonen sin. Det finnes også et tillegg for internasjonale samtaler som gir flere muligheter for oppringing.

Integrert med Google Workspace.

Google Kalender-informasjon er tilgjengelig direkte i møtet, så du kan raskt se oversikten og annen informasjon for møtet.

Fungerer også med andre møteløsninger

Team som bruker Skype for Business eller møtesystemer som er basert på SIP- og H.323-standarder (f.eks. Polycom og Cisco), kan bli med i Meet-møter sømløst via Pexip Infinity-plattformen.

De vanligste spørsmålene om Google Meet

Kan eksterne deltakere bli med i samtaler?

Selvsagt. Du kan faktisk dele den samme linken med alle møtedeltakerne, sånn at du enkelt får alle med i samtalen.

Må jeg installere noe?

For brukere av Chrome, Firefox, Safari og nye Edge verken krever eller ber vi om installering av programtillegg eller programvare. Meet kjøres utelukkende i nettleseren. Dermed begrenses angrepsoverflaten i Meet samt behovet for å sende ut hyppige sikkerhetspatcher til brukernes maskiner. På mobilenheter ber vi deg om å installere Meet-appen fra Apple App Store eller Google Play-butikken.

Kreves det en tredjepartstjeneste for å bli med via oppringing?

Nei. I Google Workspace kan du ta med et telefonnummer og en PIN-kode for hvert møte uten å måtte konfigurere noe mer. Du finner mer detaljert informasjon i dokumentasjonen for oppringing.

Begynn i dag – det er enkelt.

Hvis du trenger hjelp, har du tilgang til døgnåpen brukerstøtte fra medarbeiderne våre via e-post, chat og telefon.

Start gratis prøveperiode