Google Meet

Sikre videomøder til din virksomhed.

  • Bevar den tætte kontakt til dit team ved hjælp af videokonferencer i virksomhedsklassen, som er udviklet med Googles robuste og sikre globale infrastruktur. Meet medfølger i Google Workspace og Google Workspace for Education.

Benyttes af virksomheder over hele verden

Benyt dig af den samme sikre infrastruktur, den samme indbyggede beskyttelse og det samme globale netværk, som Google bruger, for at beskytte dine oplysninger og dit privatliv. Meet-videomøder krypteres under overførsel, og vores samling af sikkerhedsforanstaltninger mod misbrug, der som standard er aktiveret, beskytter dine møder.

Hold problemfrie møder

Meet gør det nemt at deltage i et videoopkald på arbejdet. Du skal blot oprette et møde og dele et link. Du skal ikke bekymre dig om, hvorvidt teammedlemmer, klienter eller kunder har den rigtige konto eller de nødvendige plugins. Den hurtige, enkle brugerflade og smarte administration af deltagere gør det legende let at foretage et videoopkald med mange deltagere.

Udviklet til alle virksomhedstyper

Meet er fuldt integreret med Google Workspace, så du kan deltage i møder direkte fra en begivenhed i Kalender eller fra en mailinvitation. Alle de vigtige begivenhedsoplysninger er lige ved hånden, når du skal bruge dem, uanset om du deltager fra en computer, en telefon eller et mødelokale.

Deltag i møder, når du er på farten

Du kan nemt se dagens planlagte møder og deltage i mødet med et tryk direkte fra Gmail-mobilappen eller selve Meet-appen. Møder, der arrangeres af Google Workspace-brugere, opretter også et telefonnummer til mødedeltagelse for hvert møde. Så får alle gæster får en god oplevelse – selv på farten uden Wi-Fi eller data.

Mere end møder

Meet er fuldt integreret med Google Workspace. Du kan nemt deltage i et videoopkald fra Chat eller løfte samarbejde i dokumenter til nye højder ved at oprette forbindelse via video – alt er forbundet, så du altid kan oprette forbindelse og arbejde sammen i en kontekst.

Deltag online hjemmefra eller ved fysisk fremmøde på kontoret

Meet-hardware skaber forbindelse til hvilket som helst lokale eller rum – fra computere til små og store mødelokaler – til et videomøde med et enkelt klik. Nem at bruge, nem at administrere og nem at implementere i stor skala – alle enheder kan konfigureres på få minutter og administreres online.

Deltag online hjemmefra eller ved fysisk fremmøde på kontoret

Der kan deltages i alle møder via et telefonnummer

Med Google Workspace har alle møder automatisk et telefonnummer, som gør det muligt at deltage via telefon. Gæster kan nemt deltage med et tryk på deres smartphone. Den tilgængelige tilføjelse til internationale opkald giver desuden endnu flere opkaldsmuligheder.

Integreret med Google Workspace.

Oplysninger fra Google Kalender er tilgængelige direkte i mødet, så du hurtigt kan tjekke dagsordenen og mødeoplysningerne.

Kan også bruges sammen med andre mødeløsninger.

Teams, der bruger Skype for Business eller mødesystemer, der er baseret på SIP- og H.323-standarder (f.eks. Polycom og Cisco), kan deltage i et Meet-møde via Pexip Infinity-platformen.

Ofte stillede spørgsmål om Google Meet

Kan eksterne deltagere være med i et opkald?

Det kan du tro. Du kan faktisk dele det samme link med alIe mødedeltagere, så det bliver nemmere at få alle ønskede deltagere med i opkaldet.

Skal jeg installere noget?

Vi kræver ikke og beder ikke de brugere, der har Chrome, Firefox, Safari eller det nye Edge, om at installere plugins eller software, da Meet kører udelukkende i browseren. Det gør Meet sværere at angribe, og der er derfor heller ikke behov for at udgive sikkerhedsprogramrettelser på slutbrugermaskiner. Hvis du bruger din mobiltelefon, skal du installere Meet-appen i Apple App Store eller Google Play Butik.

Skal man bruge en tredjepartstjeneste for at ringe op og deltage i mødet?

Nej. Med Google Workspace kan du medtage et telefonnummer og en pinkode i alle dine møder uden at skulle foretage yderligere konfiguration. Du kan få flere oplysninger i dokumentationen for deltagelse via telefon.

Start i dag – det er nemt.

Hvis du har brug for hjælp, kan du få personlig support døgnet rundt alle ugens dage via mail, chat og telefon.

Start gratis prøveperiode