Gmailin tuotelogo

Gmail yrityskäyttöön

Anna ammattimainen vaikutelma ja lisää asiakkaiden luottamusta omavalintaisella sähköpostiosoitteella. Gmail ja Google Workspace helpottavat liiketoiminnan kasvattamista.

Aloita ilmainen kokeiluOta yhteyttä myyntiin
Kahden kollegan välinen Meet-puhelu, joka on ajoitettu Gmailin kautta.
Gmail-yritystilin edut

Omavalintainen Gmail-sähköpostiosoite tukee liiketoimintaa

Kannettavaa tietokonetta käyttävä nainen juttelee työpajassa kollegalleen sähköpostiosoitteen luomisesta yritykselle Gmailin ja Google Workspacen avulla.

Omavalintainen sähköpostiosoite

Ammattimainen sähköpostiosoite lisää asiakkaiden luottamusta. Voit hallita helposti ryhmien postituslistoja ja työntekijöiden pääsyoikeuksia sähköpostiin.

Kannettavaa tietokonetta käyttävä nainen juttelee työpajassa kollegalleen sähköpostiosoitteen luomisesta yritykselle Gmailin ja Google Workspacen avulla.

Yli 30 Gt tallennustilaa käyttäjää kohti

Käyttäjäkohtaiseen 30 Gt:n Drive-tallennustilaan voit tallentaa kaikki työsähköpostit ja tiedostot eri Google-sovelluksista, kuten Docsista, Sheetsistä ja Slidesista.

Drive-tallennustilan tyylitelty käyttöliittymä, jossa näkyy korostetusti Driven, Gmailin ja Kuvien tallennustila.

Edistynyt tietoturva

Kaikissa Gmail-yritystileissä on käyttäjien turvaamiseksi esimerkiksi kaksivaiheinen vahvistus ja tietojenkalastelusuojaus (Gmail estää 99,9 % kaikista hyökkäyksistä etukäteen).

Pariskunta kertoo kahvilassa tilaustaan tarjoilijalle, joka käyttää tablettia. Kuvan yhteydessä näkyy Gmail-kuvake ja ilmoitus kaksivaiheisesta vahvistuksesta.

Tekoälyä hyödyntävä Gmail

Suositellut toimenpiteet, kuten Smart Reply, Älykäs kirjoittaminen, kielioppiehdotukset ja automaattiset muistutukset, auttavat pysymään töiden tasalla ja suoriutumaan yksinkertaisista tehtävistä, jotta voit hyödyntää aikasi mahdollisimman tehokkaasti.

Gmailin käyttöliittymään upotettu Google Chat -ikkuna tietokoneessa.
Google Workspacen tuotteita esittävä kuvakerivi.

Yli kolme miljardia aktiivista käyttäjää kuukaudessa

Oletko kaivannut ammattimaista sähköpostiosoitetta? Workspacella ja Gmaililla luot yritykselle helposti sähköpostiosoitteen omalla verkkotunnuksella. Saat lisäksi monipuolisen valikoiman yrityksille suunnattuja tuottavuus- ja yhteiskäyttötyökaluja. Hyödynnä maailman suosituinta tuottavuusalustaa.

Aloita ilmainen kokeilu
Googlen G-kirjain kilpikuvakkeessa

Google Workspace on suunniteltu tukemaan erittäin tiukkoja yksityisyys- ja tietoturvastandardeja, jotka perustuvat alan parhaisiin käytäntöihin.

Pilvi- ja selainpohjainen ratkaisu, joka päivittyy jatkuvasti – paikallisia laitteita, natiivisovelluksia tai sähköpostiliitteitä ei tarvita.

Sisäänrakennetut ohjaimet, salaus ja todennus sekä Zero Trust ‑suojaus, jonka avulla työntekijät voivat työskennellä paikasta riippumatta ilman tarvetta VPN:lle.

Globaali toimintaympäristö, joka suojaa organisaation tietoja tietojenkalastelulta, haitta- ja kiristysohjelmilta sekä tuotantoketjuun kohdistuvilta hyökkäyksiltä – laajennuksia ei tarvita.

Kaikkien tietoturva vahvistuu turvallisilla päätelaitteilla (yrityksen toimittamilla tai omilla laitteilla), jotka eivät tarvitse virheenkorjauksia tai vahvoja tilin haltuunoton estäviä suojauksia.

Yrityssähköpostin perusteet

Sähköpostitilin luominen yritykselle

Rekisteröidy Google Workspaceen

Kokeile maksutta 14 päivän ajan. Sen jälkeen voit valita yrityksen tarpeisiin sopivan paketin.

Osta tai yhdistä verkkotunnus

Verkkotunnuksen yhdistäminen on helppoa. Rekisteröinnin yhteydessä Workspace etsii rekisteröijän, jolta verkkotunnuksen voi ostaa, tai yhdistää jo käytössä olevan verkkotunnuksen.

Luo kaikki tarvittavat sähköpostiosoitteet

Luo sähköpostiosoitteet työntekijöille sekä aliaksia, kuten myynti@omayritys. Seuraavaksi voitkin ottaa Gmailin käyttöön.

Aloita ilmainen kokeilu

Yleisimmät Gmailia koskevat kysymykset

 • Maksullisen Gmailin ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa omavalintainen sähköpostiosoite (@omayritys.com), rajoittamaton määrä ryhmien sähköpostiosoitteita, 99,9 %:n käyttöaikatakuu, kaksinkertainen määrä tallennustilaa henkilökohtaiseen Gmailiin verrattuna, ei mainoksia, ympärivuorokautinen tuki ja Google Workspace Sync for Microsoft Outlook.

 • Kyllä. Luomalla sähköpostialiaksia käyttäjällä voi olla käytössään useita sähköpostiosoitteita. Voit lisätä jopa 30 sähköpostialiasta jokaiselle käyttäjälle.

 • Kyllä. Voit importoida sähköpostiviestejä vanhoista ympäristöistä, kuten Microsoft®- ja IBM® Notes® ‑ympäristöistä ja muista järjestelmistä. Lisätietoja Google Workspaceen siirtymisestä saat artikkelista Migrate your organization's data to Google Workspace.

  Etkö ole valmis siirtämään sähköpostiasi? Tutustu Google Workspace Essentialsiin.

 • Google Gmail ‑tuotelogo

  Aloita helposti jo tänään

  Jos tarvitset apua, tukea on saatavilla asiantuntijoilta ympäri vuorokauden sähköpostin, chatin ja puhelimen kautta.

  Aloita ilmainen kokeilu