Produktlogo for Gmail

Få Gmail til din virksomhed

Se professionel ud, og skab kundetillid med en tilpasset mailadresse. Gmail og Google Workspace gør det nemt for din virksomhed at vokse.

Start gratis prøveperiodeKontakt salgsafdeling
En person med sin kollega i et Meet-opkald, som blev planlagt med Gmail.
Fordelene ved Gmail til virksomheder

En tilpasset mailadresse via Gmail er bedre for virksomheden

En kvinde med en bærbar computer taler med en kollega i et tømrerværksted om at oprette en mailadresse til en virksomhed med Gmail og Google Workspace.

Få den tilpassede mailadresse @dinvirksomhed

Skab kundetillid med en professionel mailadresse. Administrer nemt ansattes mailadgang og gruppemailinglister.

En kvinde med en bærbar computer taler med en kollega i et tømrerværksted om at oprette en mailadresse til en virksomhed med Gmail og Google Workspace.

Over 30 GB lagerplads pr. bruger og meget andet

Gem alle dine arbejdsmails og -filer med over 30 GB Drev-lagerplads pr. bruger på tværs af Google-apps som f.eks. Docs, Sheets og Slides.

En stiliseret version af grænsefladen for Drev-lagerplads overlejret af lagerdata fra Drev, Gmail og Fotos.

Øg sikkerheden med avancerede funktioner

Alle Gmail-konti til virksomheder har funktioner såsom totrinsgodkendelse og phishingbeskyttelse (Gmail blokerer 99,9 % af angreb, inden de sker) for at beskytte brugerne.

Et par afgiver bestilling på en café til en tjener med en tablet. Billedet er omkranset af et Gmail-ikon og en underretning om totrinsverificering.

Gmail leveret af AI

Foreslåede handlinger – f.eks. Smartsvar, Skriveassistent, grammatikforslag og påmindelser – hjælper dig med at bevare overblikket og få mere fra hånden, så du kan bruge din tid mere effektivt.

Et Google Chat-vindue integreret i Gmail-brugerfladen på en computer.
En række ikoner, der viser Google Workspace-produkter.

Over 3 milliarder månedlige aktive brugere

Er tiden inde til en professionel mailadresse? Med Workspace og Gmail er det nemt at konfigurerer en @dinvirksomhed-mailadresse. Du kan også tilgå et komplet produktudbud af værktøjer til virksomhedsproduktivitet og samarbejde. Du kan være med på verdens mest populære produktivitetsplatform.

Start gratis prøveperiode
Google G i et logo med skjold

Google Workspace er udviklet til at understøtte de strenge standarder for sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger, der er baseret på den bedste praksis i branchen.

En primært skybaseret og browserbaseret tilgang, der opdateres konstant, så der ikke er behov for lokale enheder, indbyggede apps eller vedhæftede filer i mails.

Indbygget styring, kryptering og verificering med en nultillidstilgang, der giver medarbejderne mulighed for at arbejde overalt og eliminerer behovet for virtuelle private netværk (VPN).

Opererer på globalt plan for at beskytte din organisations oplysninger mod phishing, malware, ransomware og angreb på forsyningskæder – uden brug af tilføjelser.

Giver alle bedre beskyttelse med sikre slutpunkter (leveret af virksomheden eller BYOD), der ikke kræver programrettelser, og stærke beskyttelsesforanstaltninger mod kontoovertagelse.

Generelt om virksomhedsmail

Sådan konfigurerer du en mailkonto til din virksomhed

Tilmeld dig Google Workspace

Anvend i de første 14 dage uden beregning. Derefter kan du vælge et abonnement, der passer til din virksomheds behov.

Tilknyt eller køb dit domænenavn

Det er nemt at tilknytte et domæne. Når du tilmelder dig Workspace, får du hjælp til at finde registratorer for at købe et domæne eller tilknytte et eksisterende.

Opret alle dine mailadresser

Konfigurer mailadresser til ansatte og aliasser såsom salg@dinvirksomhed. Derefter er du klar til at aktivere Gmail.

Start gratis prøveperiode

Ofte stillede spørgsmål om Gmail

 • Funktionerne i betalingsudgaven af Gmail omfatter: Tilpassede e-mailadresser (@dinvirksomhed.com), ubegrænset antal gruppemailadresser, 99,9 % garanteret oppetid, dobbelt så meget lagerplads som i den personlige Gmail, ingen annoncer, support døgnet rundt alle ugens dage, Google Workspace Sync til Microsoft Outlook og meget mere.

 • Ja. En bruger kan få flere mailadresser ved at oprette mailaliasser. Du kan tilføje op til 30 mailaliasser for hver bruger.

 • Ja, du kan importere mails fra tidligere miljøer som f.eks. Microsoft®, IBM® Notes® og andre systemer. Få flere oplysninger om, hvordan du migrerer til Google Workspace, ved at gå til Migrer din organisations data til Google Workspace.

  Er du ikke klar til at migrere din mail? Tjek Google Workspace Essentials.

 • Produktlogo for Google Gmail

  Start i dag – det er nemt

  Hvis du har brug for hjælp, kan du få personlig support døgnet rundt alle ugens dage via mail, chat og telefon.

  Start gratis prøveperiode