Logotyp för Gmail

Skaffa Gmail till ditt företag

Ge ett professionellt intryck och vinn kundernas förtroende med en anpassad e-postadress. Gmail och Google Workspace gör det lättare att få företaget att växa.

Testa nuKontakta säljavdelningen
En person i ett Meet-samtal med sin kollega som schemalagts via Gmail.
Fördelar med Gmail för företag

En anpassad e-postadress via Gmail är bättre för affärerna

En kvinna med en bärbar dator pratar med en kollega i en snickeriverkstad om att skapa en e-postadress för arbetet med Gmail och Google Workspace.

Få en anpassad e-postadress @dittföretag

Vinn kundernas förtroende med en e-postadress till företaget. Hantera enkelt medarbetarnas e-poståtkomst och e-postlistor.

En kvinna med en bärbar dator pratar med en kollega i en snickeriverkstad om att skapa en e-postadress för arbetet med Gmail och Google Workspace.

Över 30 GB lagring per användare och mycket mer

Lagra all e-post och alla filer för arbetet med över 30 GB lagringsutrymme på Drive per användare fördelat på Google-appar som Dokument, Kalkylark och Presentationer.

En stiliserad version av gränssnittet för lagringsutrymme på Drive, överlagrad med lagringsuppgifter för Drive, Gmail och Foto.

Öka skyddet med avancerad säkerhet

Alla företagskonton i Gmail har funktioner som tvåfaktorsautentisering och nätfiskeskydd (Gmail blockerar 99,9 % av alla attacker innan de sker) för att skydda dina användare.

En par på ett café beställer av en servitör med hjälp av en surfplatta. Bilden omges av en Gmail-ikon och en varning om tvåstegsverifiering.

Gmail drivet av AI

Föreslagna åtgärder, som Smartsvar, Smartskrivning, grammatikförslag och knuffar, hjälper dig att hantera arbetet och sköta enkla uppgifter, så att du kan använda tiden mer effektivt.

Ett Google Chat-fönster som är inbäddat i Gmail-gränssnittet på en dator.
En rad av ikoner som visar Google Workspace-produkter.

Över tre miljarder aktiva användare per månad

Är det dags för en e-postadress för arbetet? Med Workspace och Gmail är det lätt att konfigurera en e-postadress av typen @dittföretag. Du får även full åtkomst till en fullständig uppsättning av verktyg för produktivitet och samarbete för företag. Börja använda världens mest populära produktivitetsplattform.

Testa nu
Google G i en sköldlogotyp

Google Workspace är utformat för att stödja stränga säkerhets- och integritetsstandarder baserat på branschens bästa metoder.

En molndriven, webbläsarbaserad metod som uppdateras kontinuerligt – inget behov av lokala enheter, inbyggda appar eller e-postbilagor.

Inbyggda kontroller, kryptering och verifiering med en Zero Trust-metod som gör att medarbetarna kan jobba varifrån de vill utan behov av VPN.

Global närvaro för att skydda organisationens information mot nätfiske, skadlig programvara, utpressningsvirus och attacker på distributionskedjan – inga tillägg behövs.

Ökat skydd för alla med säkra ändpunkter (företagsägda enheter eller medarbetarnas egna enheter) som inte kräver programkorrigeringar samt starkt skydd mot kontoövertagning.

Grundläggande om e-post för företag

Så här konfigurerar du ett e-postkonto för företag

Registrera dig för Google Workspace

Använd kostnadsfritt under de första 14 dagarna. Därefter kan du välja en prenumeration som passar dina företagsbehov.

Anslut eller köp ditt domännamn

Det är lätt att ansluta en domän. När du registrerar dig hjälper Workspace till att hitta registrarer för att köpa en domän eller ansluta en befintlig.

Skapa alla e-postadresser

Konfigurera e-postadresser för medarbetare och alias som sälj@dittföretag. Sedan är du redo att aktivera Gmail.

Testa nu

Vanliga frågor om Gmail

 • Bland funktionerna i den avgiftsbelagda versionen av Gmail finns: anpassad e-post (@dittföretag.com), obegränsade gruppadresser för e-post, 99,9 % garanterad upptid, dubbelt så mycket lagringsutrymme som i Gmail för privatpersoner, inga annonser, support 24/7, Google Workspace Sync for Microsoft Outlook och mycket mer.

 • Ja. En användare kan ha flera e-postadresser genom att skapa e-postalias. Du kan lägga till upp till 30 e-postalias för varje användare.

 • Ja, du kan importera e-post från äldre miljöer som Microsoft®, IBM® Notes® och andra system. Om du vill veta mer om att migrera till Google Workspace kan du läsa Migrera organisationens data till Google Workspace.

  Är du inte redo att migrera din e-post? Gå till Google Workspace Essentials.

 • Google Gmail-produktlogotyp

  Kom igång i dag – det är enkelt.

  Om du behöver hjälp kan du få bemannad support dygnet runt alla dagar via e-post, chatt och telefon.

  Testa nu