Gmail-productlogo

Gmail gebruiken voor uw bedrijf

Straal professionaliteit uit en bouw aan klantvertrouwen met een gepersonaliseerd e-mailadres. Laat uw bedrijf groeien met Gmail en Google Workspace.

Nu startenContact met sales
Een persoon neemt met een collega deel aan een Meet-gesprek dat was gepland via Gmail.
De voordelen van zakelijke Gmail

Een gepersonaliseerd e-mailadres via Gmail is beter voor uw bedrijf

Een vrouw met een laptop praat met een collega in een houtwerkplaats over het maken van een zakelijk e-mailadres met Gmail en Google Workspace.

Gepersonaliseerde e-mailadressen met @uwbedrijf gebruiken

Win het vertrouwen van klanten met een professioneel e-mailadres. Beheer makkelijk de toegang van werknemers tot e-mail en groepsmailinglijsten.

Een vrouw met een laptop praat met een collega in een houtwerkplaats over het maken van een zakelijk e-mailadres met Gmail en Google Workspace.

Meer dan 30 GB opslag per gebruiker en meer

Sla al uw werkmails en -bestanden op met meer dan 30 GB Drive-opslag per gebruiker voor Google-apps als Documenten, Spreadsheets en Presentaties.

Een gestileerde versie van de interface voor Drive-opslag. Daarboven staan opslaggegevens voor Drive, Gmail en Foto's.

Beveiligd werken met geavanceerde beveiliging

Alle zakelijke Gmail-accounts bevatten functies zoals verificatie in 2 stappen en bescherming tegen phishing (Gmail blokkeert 99,9% van de aanvallen voordat ze kunnen worden uitgevoerd) om uw gebruikers te beveiligen.

Een stelletje in een café bestelt bij een medewerker in de bediening die een tablet gebruikt. Aan de zijkant van de afbeelding staan het Gmail-icoon en een waarschuwing voor verificatie in 2 stappen.

Gmail mogelijk gemaakt door AI

Met voorgestelde acties (zoals Smart Reply, Smart Compose, grammaticasuggesties en porren) blijft u op schema met uw werk en voert u eenvoudige taken snel uit, zodat u uw tijd efficiënter besteedt.

Een Google Chat-venster is ingesloten in de Gmail-interface op een desktop.
Een rij iconen van Google Workspace-producten

Meer dan 3 miljoen maandelijks actieve gebruikers

Is het tijd voor een professioneel e-mailadres? Met Workspace en Gmail stelt u heel makkelijk een e-mailadres @uwbedrijf in. Bovendien krijgt u toegang tot een volledige suite aan zakelijke productiviteits- en samenwerkingstools. Neem deel aan het populairste productiviteitsplatform ter wereld.

Nu starten
Logo met de G van Google in een schild

Google Workspace is gemaakt om te voldoen aan de strengste standaarden op het gebied van privacy en beveiliging, gebaseerd op best practices uit de branche.

Een cloudgerichte aanpak voor browsers die doorlopend worden geüpdatet, zonder dat u lokale apparaten, systeemeigen apps of e-mailbijlagen nodig heeft.

Ingebouwde beheeropties, versleuteling en verificatie met een Zero Trust-aanpak, zodat werknemers overal kunnen werken en u geen VPN's meer nodig heeft.

We werken wereldwijd om uw organisatiegegevens te beschermen tegen phishing, malware, ransomware en aanvallen op de toeleveringsketen, zonder dat u add-ons nodig heeft.

Betere beveiliging voor iedereen dankzij beveiligde eindpunten (eigendom van het bedrijf of BYOD) waarvoor geen patches nodig zijn, en krachtige bescherming tegen accountovername.

Basis van zakelijke e-mail

Uw zakelijke e-mailaccount instellen

Aanmelden voor Google Workspace

De eerste 14 dagen zijn kosteloos. Daarna kunt u het abonnement kiezen dat het best past bij uw bedrijf.

Een domeinnaam koppelen of kopen

Het is heel makkelijk om een domein te koppelen. Tijdens de aanmelding vindt u via Workspace registreerders om een domein te kopen of een bestaand domein te koppelen.

Al uw e-mailadressen maken

Stel e-mailadressen in voor uw werknemers en voeg aliassen toe, zoals verkoop@uwbedrijf. Daarna kunt u Gmail activeren.

Nu starten

Veelgestelde vragen over Gmail

 • De betaalde versie van Gmail biedt onder andere gepersonaliseerde e-mailadressen (@uwbedrijf.com), een onbeperkt aantal e-mailadressen voor groepen, 99,9% beschikbaarheidsgarantie, 2 keer zo veel opslagruimte als voor de persoonlijke versie van Gmail, geen advertenties, 24/7 support en Google Workspace Sync for Microsoft Outlook.

 • Ja. Een gebruiker kan meerdere e-mailadressen hebben door e-mailaliassen te maken. U kunt maximaal 30 e-mailaliassen toevoegen voor elke gebruiker.

 • Ja, u kunt e-mail importeren uit verouderde omgevingen zoals Microsoft®, IBM® Notes® en andere systemen. Ga naar De gegevens van uw organisatie migreren naar Google Workspace voor meer informatie over hoe u migreert naar Google Workspace.

  Wilt u uw e-mail nog niet migreren? Ga naar Google Workspace Essentials.

 • Google Gmail-productlogo

  Ga vandaag nog aan de slag

  Hulp nodig? U heeft u 24/7 toegang tot support van een van onze medewerkers, via e-mail, chat en telefoon.

  Nu starten