Gmail-produktlogo

Få Gmail for bedriften din

Gi et profesjonelt inntrykk og vinn kundenes tillit med en egendefinert e-postadresse. Med Gmail og Google Workspace er det enklere å skape vekst i bedriften.

Start gratis prøveperiodeKontakt salgsavdelingen
En person i en Meet-samtale med en kollega — planlagt via Gmail.
Fordeler ved Gmail for bedrifter

En egendefinert e-postadresse via Gmail er bedre for virksomheten

En kvinne med en laptop som snakker med en kollega i et snekkerverksted om å opprette en bedrifts-e-postadresse med Gmail og Google Workspace.

Få egendefinerte e-postadresser av typen @bedriftendin

Vinn kundenes tillit og gi et profesjonelt inntrykk med egendefinerte e-postadresser. Du kan enkelt administrere ansattes tilgang til e-post og lage e-postlister for grupper.

En kvinne med en laptop som snakker med en kollega i et snekkerverksted om å opprette en bedrifts-e-postadresse med Gmail og Google Workspace.

Over 30 GB lagringsplass per bruker — og mye mer

Lagre alle jobb-e-postene og filene dine med mer enn 30 GB lagringsplass i Disk per bruker fordelt på Google-apper som Dokumenter, Regneark og Presentasjoner.

En stilisert versjon av grensesnittet for lagringsplass i Disk, overlagt med lagringsdata for Disk, Gmail og Foto.

Beskytt bedriften med avansert sikkerhet

Alle Gmail-kontoer for bedrifter leveres med funksjoner som totrinnsbekreftelse og beskyttelse mot nettfisking (Gmail blokkerer 99,9 % av alle angrep før de skjer) for å bidra til å beskytte brukerne.

Et par som bestiller mat på kafe fra en servitør med et nettbrett. Ved siden av bildet vises et Gmail-ikon og et varsel om totrinnsbekreftelse.

AI-funksjoner i Gmail

Med foreslåtte handlinger – for eksempel smartsvar, smartskriving, grammatikkforslag og dytting – kan du holde oversikt og få hjelp til enkle oppgaver, slik at du kan bruke tiden mer effektivt.

Et Google Chat-vindu innebygd i Gmail-grensesnittet på en datamaskin.
En rad av ikoner for Google Workspace-produkter.

Mer enn 3 milliarder månedlige aktive brukere

Vil du gi et profesjonelt inntrykk med en egendefinert e-postadresse? Med Workspace og Gmail er det enkelt å lage en e-postadresse i formatet «@bedriftendin». Du får dessuten tilgang til en full pakke med bedriftsverktøy for produktivitet og samarbeid. Bli med på verdens mest populære produktivitetsplattform.

Start gratis prøveperiode
Google-logo med «G» på et skjold

Google Workspace er utviklet for å overholde strenge personvern- og sikkerhetsstandarder basert på anbefalte fremgangsmåter i bransjen.

En skybasert løsning som brukes via nettleseren og oppdateres kontinuerlig – uten behov for lokale enheter, integrerte apper eller e-postvedlegg.

Innebygde kontroller, kryptering og verifisering basert på en nulltillit-tilnærming («zero trust»), slik at medarbeiderne kan jobbe hvor som helst – uten behov for VPN.

Vi jobber globalt for å beskytte organisasjoner mot nettfisking, skadelig programvare, løsepengevirus samt angrep på distribusjonskjeder – ingen tillegg kreves.

Økt sikkerhet for alle med sikre endepunkter (enten bedriften bruker egne eller BYOD-baserte enheter) – uten behov for feilrettinger eller avansert beskyttelse mot kontoovertakelse.

Grunnleggende om e-post for bedrifter

Slik konfigurerer du en e-postkonto for bedriften

Registrer deg for Google Workspace

Bruk det kostnadsfritt de første 14 dagene. Deretter kan du velge det abonnementet som passer best for bedriften din.

Koble til eller kjøp et domenenavn

Det er enkelt å koble til et domene. Når du registrerer deg for Workspace, får du hjelp med å finne domeneregistratorer for domenekjøp eller koble til et domene du har fra før.

Lag alle e-postadressene du trenger

Lag e-postadresser for ansatte og aliaser som «salg@bedriftendin». Deretter er du klar til å aktivere Gmail.

Start gratis prøveperiode

Vanlige spørsmål om Gmail

 • Med den betalte versjonen av Gmail får du blant annet følgende: egendefinert e-postadresse (@bedriftendin.no), et ubegrenset antall e-postaliaser for grupper, 99,9 % driftsgaranti, dobbelt så mye lagringsplass som forbrukerversjonen av Gmail, ingen reklame, døgnåpen brukerstøtte, Google Workspace Sync for Microsoft Outlook med mer.

 • Ja. Du kan gi en bruker flere e-postadresser ved å opprette e-postaliaser. Du kan legge til opptil 30 e-postaliaser for hver bruker.

 • Ja, du kan importere e-post fra miljøer dere har brukt tidligere, som Microsoft®, IBM® Notes® og andre systemer. For å finne ut mer om overgangen til Google Workspace kan du se artikkelen om overføring av organisasjonsdata til Google Workspace.

  Er du ikke klar til å overføre e-posten din? Ta en kikk på Google Workspace Essentials.

 • Google Gmail-produktlogo

  Begynn i dag – det er enkelt.

  Hvis du trenger hjelp, har du tilgang til døgnåpen brukerstøtte fra medarbeiderne våre via e-post, chat og telefon.

  Start gratis prøveperiode