A Gmail termék logója

A Gmail beszerzése cégeknek

Sugározzon professzionális képet és nyerje el az ügyfelek bizalmát egy egyéni e-mail-címmel. A Gmail és a Google Workspace segítségével egyszerűbben bővítheti vállalkozását.

Próbálja ki ingyenKapcsolatfelvétel az értékesítőkkel
Egy ember a Gmail használatával beütemezett Meet-hívásban a munkatársával.
Az üzleti Gmail-fiók előnyei

Az egyéni Gmail-cím jobban megfelel üzleti célokra

Egy nő egy laptoppal egy asztalosműhelyben kollégájával beszélget arról, hogy létrehoznak egy üzleti e-mail-címet a Gmail és a Google Workspace segítségével.

Egyedi, @sajatceg végződésű e-mail-címek

Professzionális e-mail-címeket használva növelheti az ügyfelei bizalmát. Egyszerűen kezelheti az alkalmazottak e-mail-fiókokhoz való hozzáférését és a csoportos levelezőlistákat.

Egy nő egy laptoppal egy asztalosműhelyben kollégájával beszélget arról, hogy létrehoznak egy üzleti e-mail-címet a Gmail és a Google Workspace segítségével.

Több mint 30 GB tárhely felhasználónként és további funkciók

Tárolhatja az összes munkahelyi e-mailjét és fájlját a felhasználói fiókokhoz tartozó több mint 30 GB Drive-tárhelyen az olyan Google-alkalmazásokban, mint a Dokumentumok, a Táblázatok és a Diák.

A Drive-tárhely felületének stilizált változata, felette a Drive, a Gmail és a Fotók tárolási adatainak ábrájával.

Őrizze meg biztonságát a speciális biztonsági beállításokkal

Minden üzleti Gmail-fiók rendelkezik olyan funkciókkal, mint a kétlépcsős azonosítás és az adathalászat elleni védelem (a Gmail a támadások 99,9%-át blokkolja, még mielőtt azok megtörténhetnének), növelve a felhasználók biztonságát.

Egy pár egy kávézóban táblagép segítségével rendel a pincértől. A képet a Gmail ikonja és egy kétlépcsős azonosításra figyelmeztető felirat szegélyezi.

AI-alapú Gmail

A javasolt műveletek – például az Intelligens válasz, az Okos levélírás, a nyelvtani javaslatok és a megbökések – segítenek, hogy átlássa a munkáját, és gyorsan végezzen az egyszerű feladatokkal, ezáltal jobban kihasználhassa az idejét.

Egy asztali számítógépen a Gmail felületébe beágyazott Google Chat-ablak.
A Google Workspace-termékeket megjelenítő ikonok sora.

Több mint 3 milliárd havi aktív felhasználó

Ideje létrehozni egy professzionális e-mail-címet? A Workspace és a Gmail segítségével könnyen létrehozhat egy @cegem e-mailt. Emellett hozzáférhet az üzleti irodai alkalmazások és együttműködési eszközök teljes csomagjához. Csatlakozzon a világ legnépszerűbb irodai alkalmazási platformjához.

Próbálja ki ingyen
A Google G betűjét egy pajzson ábrázoló logó

A Google Workspace támogatja a bevált iparági módszereken alapuló szigorú adatvédelmi és biztonsági szabványokat.

A felhőre és a böngészőre épül, és folyamatosan frissül – nincs szükség helyi eszközökre, natív alkalmazásokra és e-mail-mellékletekre.

Beépített óvintézkedéseket, titkosítást és ellenőrzést nyújt a zéró bizalom elvén, így a munkatársak bárhonnan tudnak dolgozni, és ehhez még VPN-re sincs szükség.

Globális kiterjedésű rendszer védi szervezetének információit az adathalászattól, a rosszindulatú programoktól, a zsarolóprogramoktól és az ellátási láncot érintő támadásoktól – és semmilyen kiegészítő nem szükséges hozzá.

Mindenki nagyobb biztonságban dolgozhat a védett végpontokon (akár céges, akár saját eszközt használ), nincs szükség javítások telepítésére, sem a fiókeltulajdonítás elleni erős védelemre.

A üzleti e-mail alapjai

Az üzleti e-mail-fiók beállítása

Regisztráljon a Google Workspace szolgáltatásra

Használja díjmentesen az első 14 napon. Azután pedig kiválaszthatja azt a csomagot, amely leginkább megfelel vállalkozása szükségleteinek.

Kapcsolja össze a domainnevét, vagy vásároljon egyet

Domainje egyszerűen összekapcsolható. A regisztráció során a Workspace segít megtalálni a regisztrátorokat domainnév vásárlásához vagy meglévő domainjének összekapcsolásához.

Hozza létre az összes szükséges e-mail-címet

Állítson be e-mail-címeket az alkalmazottaknak, valamint olyan aliasokat, mint például a sales@cegem. Ezután készen áll a Gmail aktiválására.

Próbálja ki ingyen

Főbb kérdések a Gmailről

 • A fizetős verzióban többek között a következő funkciók érhetők el: egyéni e-mail cím (@sajatceg.com), korlátlan csoportos e-mail cím, 99,9 százalékos garantált rendelkezésre állás, kétszeres méretű személyes Gmail-tárhely, reklámmentesség, napi 24 órás ügyfélszolgálat, Google Workspace Sync Microsoft Outlookhoz és még sok más.

 • Igen. E-mail aliasok létrehozásával egy felhasználó több e-mail-címmel is rendelkezhet. Egy felhasználóhoz akár 30 alias is tartozhat.

 • Igen, importálhatja az e-mailjeit olyan régebbi környezetekből, mint például a Microsoft®, az IBM® Notes® és más rendszerek. Ha többet szeretne megtudni a Google Workspace-be történő áttelepítésről, tekintse meg a a szervezeti adatok Google Workspace-be való áttelepítéséről szóló cikket.

  Még nem szeretné áttelepíteni a levelezését? Tekintse meg a Google Workspace Essentials.

  csomagot

 • A Google Gmail termék logója

  Vágjon bele még ma – nagyon egyszerű.

  Ha segítségre van szüksége, éjjel-nappal rendelkezésére állunk e-mailen és csevegésen keresztül, valamint telefonos támogatással egy valódi személytől.

  Próbálja ki ingyen